Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Stukje toeren in Putten met gehuurde motor gaat fout, bestuurder gaat onderuit op Broekermolenweg en passagier raakt lichtgewond

23 maart 2024 om 13:42 Ongeval

PUTTEN De hulpdiensten kregen zaterdagmiddag een melding van een ongeval op de Broekermolenweg. Een motorrijder met passagier was daar in een bocht onderuitgegaan. 

Even daarvoor was de bestuurder van de motorfiets vermoedelijk door een stuurfout in de berm terechtgekomen. Middels een correctie wilde hij de rijbaan weer op maar hierbij ging hij met de motor onderuit. De bestuurder en een jongeman die achterop zat gleden een stuk over de weg en kwamen op de andere rijbaan terecht. Een tegemoetkomende vrachtwagenchauffeur kon door hard te remmen net op tijd tot stilstand komen. Hij zag het ongeval gebeuren en was op dat moment al aan het remmen omdat hij iets verder rechtsaf een inrit wilde ingaan.

Twee ambulances kwamen ter plaatse. Na controle door een verpleegkundige bleek de bestuurder niets te mankeren maar de passagier liep een gebroken pols op. Z’n vriendin heeft hem per auto naar het ziekenhuis gebracht. De speciaal voor een toerrit gehuurde motorfiets liep enige schade op. De betrokkenen regelden zelf dat het voertuig werd afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie