Lezersnieuws

Spinning voor Little John

Spinning in Wellness Centre Putten voor stichting Little John

Zoek en win met Pasen bij Omroep Gelderland

Maandag 2 april, Tweede Paasdag, staat Omroep Gelderland helemaal in het teken van de paasactie #indeWolken. Er zijn dan vijf pakjes verstopt in de provincie. Wie een pakje vindt, wint een ballonvaart voor 2 personen.

AnnaAnna glazen gedenktekens: uniek in Nederland en sinds kort gevestigd op de Veluwe

AnnaAnna glazen gedenktekens is sinds kort gevestigd op de Veluwe. Mady-Ann van Doornik is eigenaresse van AnnaAnna en al ruim 15 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van glazen grafmonumenten en sluitplaten.

Helemaal hip door dagje Trendzz 

De lente is begonnen en dat is ook te zien in de winkels met prachtige nieuwe kleuren, stijlen en mode. Op zaterdag 7 april tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen.

Gezellige paasactiviteiten in Winkelcentrum Putten!

Pasen, een heerlijk lang weekend om lekker te genieten en er weer lekker op uit te gaan!

In het winkelcentrum van Putten  is het altijd al goed vertoeven door het grote aanbod winkels en gezellige terrassen. 

10 jaar 'de Jonge Luitjes'

Op D.V. 7 april is het maar liefst 10 jaar geleden dat ons koor voor het eerst repeteerde en dat gaan we vieren met een feestelijk concert op diezelfde datum.

Zwemmers Z & PC Triton Putten behalen goede resultaten op de Nationale Zwemcompetitie in Nunspeet

Afgelopen zaterdag 17 maart heeft de zwemafdeling van Triton weer een NZC-wedstrijd in Nunspeet gehad. Met ongeveer 22 zwemmers was Triton goed vertegenwoordigd. De wedstrijd startte met de estafette 4X100 meter wisselslag, daarna volgde de estafette 4X50 vrije slag.

Amivedi: registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Putten:       Cypers/grijs/witte poes "Jamie"                                                            &

Bedankt voor de taart

Afgelopen weekend werd deze taart bij mij bezorgd. Ik ben me een niet bewust van dat ik iets gedaan heb wat een taart verdient. Al weet ik niet waarvoor ik bedankt wordt, ik ben toch blij dat de dingen die ik doe, gewaardeerd worden. Gulle gever(s), hartelijk bedankt! Hij smaakte heerlijk!

Nieuwe politiek radioprogramma

Donderdag 22 maart start er een nieuw politiek radioprogramma bij VeluweFM met de naam “Klein Den Haag” Het programma is te beluisteren tussen 19:00 en 20:00 en wordt gepresenteerd door Bert Klompenhouwer en Peter Brink.

Pagina's