Lezersnieuws

Prima voetballend Rood-Wit speelt in Vaassen 3-3 gelijk tegen koploper VIOS.

Rood Wit begon de wedstrijd in Vaassen zeer goed tegen de nog ongeslagen koploper Vios. Rood Wit bepaalde het spel en met zeer goede aanvallen werden kans op kans gecreëerd.

Fikse oorwassing waterpoloërs Triton

Voorafgaand op het vertoonde spel van de afgelopen weken werd binnen Triton geledingen gedacht titelkandidaat Nunspeet het zaterdag moeilijk te kunnen maken.

Zilveren Pauw Ermelo

Afgelopen week deden Daniëlle Vliek-Van den Pol met Happynes (L1) en Hester van Beek met Anory (M1) - van Rijvereniging Het Gouden Hert - mee aan het meerdaags dressuurevenement De Zilveren Pauw in Ermelo, met finale.

Onderhoud aan de Volenbeek

De SNMP heeft een werkgroep opgericht voor het onderhoud van de Volenbeek en de Schoonderbeek in Putten.

OMS pakt vijfde overwinning op rij

Vrijdagavond speelden de dames van OMS thuis tegen Surf uit Hoevelaken. Een wedstrijd die gezien mocht worden als een topper, aangezien beide ploegen in de top 3 stonden voorafgaand aan deze partij.

Heren OMS ook buurman SDS de baas

Ook de derde wedstrijd van het prille seizoen wisten de OMS-heren te winnen. Nu werd SDS uit Voorthuizen verslagen: 3-1.

Camperlocatie! een bestuurlijke dwaling?

De gemeente Putten lijkt wel op een bestuurder, die zonder om te kijken rechtdoor rijdt en zo een belangrijke afslag mist. Dit gevoel past het best bij de aan-en omwonenden van de Leijsbornstraat.

Onverwachte nederlaag voor PDC Putten tegen DES Lunteren

In de derde ronde van de Gelderse clubcompetitie heeft PDC Putten een onverwachte nederlaag geleden. In Lunteren gingen de Puttenaren met het kleinste verschil (5-7) onderuit. Geen van de Puttenaren kwam tot winst.

Aangepaste kerkdienst

Uitnodiging aangepaste kerkdienst:

Zondag 12 november a.s. is er een kerkdienst voor mensen met een verstandelijke beperking in de Christelijke Gereformeerde kerk, Hoflaan 3 , Putten.

Aanvang van de dienst is 16.30 uur.

Deze dienst wordt geleid door Ds.Wijnsma

Grote schuurverkoop Teen & Tander

Grote schuurverkoop Teen & Tander

Op zaterdag 28 oktober is er weer een schuurverkoop aan de Postweg 25.

Voor de grotere meubels etc. is 'De Rozenhoef' aan de Zuiderzeestraatweg 17 ook weer open.

We hebben de koffie en thee klaar staan.

Pagina's