Lezersnieuws

Extra voordelig Winter Totaal Abonnement bij Bosbad Putten

Subtropisch Bosbad Putten introduceert in het winterseizoen een nieuw, extra voordelig abonnement. Zwemmers kunnen van 4 september 2017 tot en met 4 mei 2018 voor slechts 129,95 euro onbeperkt zwemmen.

Co & Piet Verbree sterk op beide vluchten

In navolging van Aart van Zoeren vorige week pakte nu Co & Piet Verbree de winst op de beide vluchten dit weekend met de natour vanuit Asse Zellik en met de jonge duiven vanuit Pont.st. Maxence.

Natour;

Nieuw smakelijk netwerk VeluwseVallei alleen voor vrouwen

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op 6 september bij Hop-Eest in Putten? Na 10 jaar is in Barneveld Bites&Business met de locatie VeluwseVallei gestart. Dat werd ook wel tijd vonden de ondernemers Myra Steens en Rouke Bloemsma.

'Thuis Bewegen' enthousiast over nieuwe beweegrichtlijnen

Vandaag publiceert de Gezondheidsraad de nieuwe beweegrichtlijnen . "De Gezondheidsraad adviseert de minister van VWS om te stimuleren dat mensen blijvend meer bewegen en minder stilzitten".

Uitnodiging: Een goed leven, wat betekent dat voor u?

De samenleving verandert en dat confronteert ons met nieuwe vragen over de manier waarop wij ons leven inrichten. Wat betekent dat voor u? Een goed leven? En wat betekent dat voor de straat waar in u woont, de school, de sportvereniging of de zorginstelling waar u bij betrokken bent?

Nieuw schooljaar, nieuwe speeltoestellen...

Putten - Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar werden door de kinderen van groep 8 de nieuwe speeltoestellen bij de school in het Puttense Huinen in gebruik genomen.

Jaarlijkse openluchttheater Illyria op Landgoed Schovenhorst

Op zaterdag 2 september is hét grootse jaarlijkse evenement op

LANDGOED SCHOVENHORST

De Engelse theatergroep ILLYRIA treedt op met een stuk van Shakespeare:

SGP op locatie: Ouderenzorg goed geregeld?

Ruim 2 jaar geleden nam de gemeente veel zorgtaken van de Rijksoverheid over. De ouderenzorg is daar een belangrijk onderdeel van. Inmiddels is het stof neergedwarreld. Maar hoe ervaren onze ouderen dat? Is het er beter op geworden? En hoe is de toegankelijkheid van de zorg?

Born Again start weer

Op Maandagavond 4 September a.s. start Interkerkelijk Gospelkoor Born Again weer met haar repetitie avonden. Born Again is een gezellig samenhorig koor die graag een lied met een boodschap uitdraagt naar de medemens.

Truckfestijn door Putten

Tijdens het jaarlijks terugkerende Truckfestijn zal er weer flink getoeterd gaan worden!

Zaterdag 26 Augustus is het weer de dag waarop vrachtwagens een rondrit door Putten en Ermelo gaan maken met als medepassagier mensen met een beperking.

Pagina's