Lezersnieuws

Puttens Hert 2018

Het weer had wel iets warmer gemogen, maar desalniettemin was het wederom genieten van “Puttens Hert 2018” incl. Bonfix Bixie Cup bij PPC De Lilliputters.

Spectaculaire actie

tbv de opening van het Jaap van der Krol bad in Nijkerk

 Duiken tijdens de opening van het Jaap van der Krol bad

Tijdens de openingsfestiviteiten op 26 mei 2018 van het Jaap van der Krol bad in Nijkerk zullen er verschillende workshops worden gegeven.

Wederom een vroege duif bij Arend Dokter

Bij PV de Woudvliegers vandaag een vlucht vanuit het franse Peronne, de duiven werden gelost om 10:00 uur en de eerste duif in onze vereniging viel bij Arend Dokter om 14:21 uur, deze duif haalde een snelheid van 73 km p/u en dat staat gelijk aan 1223 meter per minuut.

Gelijkspel Rood-Wit op bezoek bij Batavia

In een leuke wedstrijd waarbij voor beide ploegen eigenlijk alleen de eer op het spel stond, werden de punten eerlijk verdeeld 2-2.

Uitreiking cheque aan Stichting Rusland Kinderhulp

De Putten Power Run van 14 april j.l. heeft 5000 euro opgeleverd voor de Stichting Rusland Kinderhulp. Op 9 mei heeft er door het bestuur van de Putten Power Run een feestelijke overhandiging plaatsgevonden van de cheque aan de Stichting Rusland Kinderhulp.

Inloopconcert Kleinkoor Cantiamo

zie boven

24-uursactie Seibo Werkgroep

Op vrijdag 25 mei en zaterdag 26 mei is de 24-uursactie van de Seibo Werkgroep Putten. Maar liefst 24 uur lang staat de Seibo Werkgroep met een kraam naast restaurant De Hertogh. Bij de actie worden hamburgers gebakken en voor de kinderen is er een springkussen.

Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

Vanaf mei biedt de Bibliotheek Noordwest Veluwe samen met Stichting Welzijn Putten werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten.

Pagina's