• Bentley

    Lions Putten

Lions toertocht klassieke auto's voor stichting KiKa 16 september 2017

06-09-2017, 11:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017, 09:30 tot 11:30

Locatie:

, Putten
Fontanusplein Putten
Putten

LIONS PUTTEN RIJDEN DIT JAAR VOOR KiKA

TOERTOCHT "FOR OLDTIME(ERS) SAKE" 2017 VAN PUTTEN NAAR HILVERSUM

Lions Arkemheen Putten is een zogenaamde "WE SERVE"- club, waarbij een groep mannen van diverse pluimage zich inzetten, om gelden te verzamelen of klussen te klaren voor het goede doel in en om Putten. Zo werd vorig jaar voor het eerst een toertocht voor oldtimers georganiseerd voor Stichting "Jarige Job", waarbij €. 5.000,- ingezameld werd.

Op zaterdag 16 september aanstaande gaat de toertocht voor de 2e keer van start. Waren er vorig jaar rond de 40 deelnemende equipes, dit jaar wordt gehoopt op een deelname van tegen de 60 equipes. Er rijden allerlei bijzondere auto's mee, variërend van een BMW Z3, een Jaguar E-type tot een Porsche 911. Eén van de eye-catchers dit jaar, wordt waarschijnlijk een Bentley Speed SIX uit 1930. Alle teams starten vanaf het Marktplein in Putten en rijden dan via allerlei binnenwegen naar de finish in Hilversum. De lengte van de tocht is ongeveer 170 kilometer. Aanmelden om deel te nemen aan deze tocht kan via www.lionsputten.nl.

De teams en de sponsoren helpen middels hun inschrijf- en sponsorgelden mee aan het goede doel Stichting Kinderen Kankervrij 'Kika'. Onderweg wordt er geluncht en 's avonds is er een gezamenlijk diner in "Groot Kievitsdal" in Hilversum.

Naast dat de hoofdsponsor Van Doorne Advocaten wordt deze toertocht mede ondersteund door een groot aantal (sub)sponsoren, zoals bijvoorbeeld restaurant de Hertogh voor de koffie en thee, bakkerij Harrie van Looijengoed, voor iets lekkers bij de koffie en VAG-importeur PON uit Leusden.

Rond 10:00u. zal er gestart worden met de tocht, maar vanaf 08:30u. komen de diverse equipes aan op het Marktplein en zullen daar opgesteld staan. Ben jij een liefhebber van mooie oude of bijzondere auto's kom de gerust even een kijkje nemen, bij de bonte verzameling die gaan rijden voor KiKa.