Lezersnieuws

Hoofdsponsoren Avondvierdaagse 2018 tekenen

Donderdag 26 april vond de ondertekening van sponsorcontracten plaats. De hoofdsponsoren van de Avondvierdaagse werden daarvoor door dhr. Teunis van Winkoop gastvrij ontvangen op melkveeboerderij en hondenopvang “Veldhoef” in de buurtschap Gerven in Putten.

Herdenken en vieren bij Omroep Gelderland

Rond Dodenherdenking en Bevrijdingsdag zijn er speciale documentaires en live-uitzendingen bij Omroep Gelderland.

De Boerenmarkt van de Veluwe keert terug

Op vrijdag 10 & zaterdag 11 augustus keert het dagje uit voor het hele gezin weer terug! Dan vindt namelijk de derde editie van de Boerenlanddag Meerveld plaats. Tijdens deze twee dagen worden de bezoekers meegenomen in het landleven van vroeger en alles wat daar bij komt kijken.

‘Grenzen’ thema van Atelierroute Putten 2018

De voorbereidingen voor de 21ste Atelierroute Putten zijn in volle gang. In het weekend van 1, 2 en 3 juni 2018 openen Puttense kunstenaars de deuren van hun ateliers. Ze exposeren er hun werk en sommigen ruimen ook een plaatsje in voor een of meer gastexposanten.

35-plus voetballers zorgen voor mooie opbrengst

Zaterdag 21 april was het dan eindelijk zover . Door de sneeuw in december was het geplande rad van fortuin uitgesteld naar deze prachtige zonnige zaterdag. En iedereen was er helemaal klaar voor.

Lagarde Groep neemt derde vestiging in gebruik

Per 1 mei 2018 neemt Lagarde Groep een derde vestiging in gebruik voor Excellis, de ondersteunende afdelingen en directie. De organisatie groeit, wat vraagt om meer ruimte. Vanaf 1 mei 2018 is Lagarde Groep gevestigd aan de Zuiderinslag 4e te Hoevelaken.

Vestigingen Lagarde Groep

Zicht op nieuw college

De formatie van een nieuw college verloopt voorspoedig en gaat de laatste fase in. Dat meldt formateur Herman Luitjes van Wij Putten.

Nieuwe speeltoestellen schoolplein De Korenbloem

Het speelplein van basisschool De Korenbloem heeft nieuwe speeltoestellen gekregen! De kinderen kunnen weer heerlijk spelen in de zandbak, klimmen, klauteren en schommelen.

Laat het mooie weer maar komen! 

Zwemmers Z&PC Triton Putten strijden op de nationale zwemcompetitie in Nijkerk

Afgelopen zaterdag 21 april vond deel 5 van de NZC competitie plaats, de laatste editie van dit seizoen. In Bad Bloemendal in Nijkerk maakte een groot deel van Z&PC Triton Putten zich klaar voor de strijd. 

Pagina's