Lezersnieuws

Zo mooi als het team in de nieuwe badjassen pronkt, zo teleurstellend was de uitslag.

De eerste wedstrijd van het seizoen mochten de dames van Triton het opnemen tegen De Rijn. Eerst werd er een teamfoto gemaakt in de nieuwe badjassen gesponsord door Auto Graveland en Hert Bier.

Tevredenheid rond Schoolstraat

Bewoners van de wijk rond de Schoolstraat zijn bijzonder te spreken over het woongenot in de wijk. Dat is gebleken bij een bezoek van Wij Putten aan deze wijk afgelopen zaterdag.

Winnaar zomerpuzzelkrant bij slagerij Tomassen

Door het oplossen van de puzzel kon er bij slagerij Tomassen een compleet barbecue pakket van 5 personen gewonnen worden.

De winnaar van dit pakket is Klaas Simon uit Putten. Van harte gefeliciteerd!

Puttense Modelbouw Dag

Persbericht: Puttense Modelbouw Dag

Op zaterdag 23 september zal voor de 5e keer de Puttense Modelbouw Dag worden gehouden. Dit evenement dat in 2013 voor het eerst werd gestart is uitgegroeid tot een leuke dag waar jongeren en ouderen kunnen kennis maken met Modelbouw.

Geslaagd Startweekend Gereformeerde Kerk Putten

Afgelopen weekend hield de Gereformeerde Kerk een startweekend voor de gehele gemeente onder het motto: Huis van God en huis van mensen.

Grote schuurverkoop Teen & Tander

Grote schuurverkoop Teen & Tander

Op DV zaterdag 30 september is er weer een schuurverkoop aan de Postweg 25.

Voor de grotere meubels etc. is 'De Rozenhoef' aan de Zuiderzeestraatweg 17 ook weer open.

We hebben de koffie en thee klaar staan.

Geslaagd Startweekend Gereformeerde Kerk Putten

Afgelopen weekend hield de Gereformeerde Kerk een startweekend voor de gehele gemeente onder het motto: Huis van God en huis van mensen.

Topresultaten PPC De Lilliputters

Wederom mooie prijzen voor Charlotte Kieft met Fluugel van PPC De Lilliputters, zij werd tweemaal eerste in Ermelo in de dressuur klasse BD met 207 en 208 punten.

Wegwijs op PC-Hulpplein

Zou u graag met uw kinderen willen bellen via de iPad/tablet maar u bent hier nog niet heel handig mee? Of zou u graag willen weten hoe u, uw bankzaken kan regelen via de tablet? Dan is een bezoek aan het PC-Hulpplein op 27 september a.s. de moeite waard.

Burgemeester Lambooij vlagt af !

Op zaterdag 16 september 2017 stroomde het Fontanusplein in Putten vol met mooie automobielen. Veel klassiekers, maar ook enkele fonkelnieuwe wagens werden door hun trotse bezitters geparkeerd bij de fontein.

Pagina's