Lezersnieuws

Bingo in Krachtighuizen

Ouderwets potje bingo in Krachtighuizen

Zaterdag 29-07-2017 is het dan eindelijk weer zover. Een ouderwetse potje bingo in het Krachtig Huus.

De zaal is om 19.00 uur open en de ballen zullen vanaf 20.00 uur gaan draaien.

Zaterdag 29 juli , Hex Signs op 'FRATSEN' in PUTTEN

Een nieuw kunst en cultuur spektakel in Putten, in de etalage van de Stoffen & Babystudio aan de Klaas Bosstraat 14, zijn vanaf 15 juli de geschilderde HEX SIGNS te zien, gemaakt door Barbara Anthonissen, op producten uit deze winkel.

Ruitenberg Interieurbouw verlengt contract als hoofdsponsor KV De Meeuwen

KV De Meeuwen is verheugd te kunnen melden dat Ruitenberg Interieurbouw het contract als hoofdsponsor heeft verlengd. Op dinsdag 11 juli werd alweer het derde contract als hoofdsponsor getekend, waarmee Ruitenberg Interieurbouw zich tot 2020 heeft verbonden aan KV De Meeuwen.

Comb.Verbree wint met de junioren, A van Zoeren met de oude duiven.

Zowel de oude als jonge duiven vlogen dit weekend vanuit St.Katelijne Waever gemiddelde afstand van 151 km. Hieraan deden 433 jonge duiven en 170 oude duiven mee.

Groot koorconcert in Putten!

Op D.V. 16 september 2017 staat een prachtig koorconcert gepland van het Hollands Jongerenkoor in de Hersteld Hervormde Kerk te Putten. Zij worden begeleid door het Hollands jongeren orkest. Beiden staan onder leiding van Peter Wildeman.

Grote schuurverkoop Teen & Tander

Op DV zaterdag 29 juli is er weer een schuurverkoop aan de Postweg 25.

Voor de grotere meubels etc. is 'De Rozenhoef' aan de Zuiderzeestraatweg 17 ook weer open.

We hebben de koffie en thee klaar staan.

Eline Bosch succesvol

Eline Bosch - van PPC De Lilliputters - startte dit weekend voor het eerst met haar nieuwe pony Carlando in Garderen. Zij werd hierbij tweemaal eerste in de dressuurklasse BD.

Broodjes bakken en houtjes hakken op landgoed Schovenhorst

DONDERDAG 10 AUGUSTUS

Houtjes hakken & broodjes bakken op Landgoed Schovenhorst!

Gaan jullie mee op zoek naar sprokkelhout in het geheimzinnige bos van Landgoed Schovenhorst. Met het verzamelde hout gaan we net als vroeger een vuurtje maken.

Houtjes hakken en broodjes bakken op landgoed Schovenhorst

DONDERDAG 27 JULI

HOUTJES HAKKEN & BROODJES BAKKEN OP LANDGOED SCHOVENHORST

Gaan jullie mee op zoek naar sprokkelhout in het geheimzinnige bos van Landgoed Schovenhorst. Met het verzamelde hout gaan we net als vroeger een vuurtje maken.

Orgelconcert Arjan Breukhoven in Oude Kerk Putten

Op woensdagavond 19 juli zal Arjan Breukhoven een orgelconcert verzorgen op het meer dan 150 jaar oude Bätz-Witte orgel in de Oude Kerk van Putten. Het concert staat in het teken van het 35-jarig jubileum van Arjan als organist. Hij zal werken spelen van o.a. Bach, Tsjaikovski en Mendelssohn.

Pagina's