Lezersnieuws

Z & PC Triton Putten behaalt goede resultaten op de Gelderse B-kampioenschappen in Vaassen

Dit weekend heeft Z & PC Triton Putten weer gestreden op de Gelderse B-kampioenschappen in Vaassen. Zeven zwemmers hadden zich geplaats voor de GBK. Er werden verschillende afstanden gezwommen. Er zijn in totaal vier medailles behaald. Ook zijn er veel goede tijden en PR’s gezwommen.

25 jarig jubileum voor MeCeBi!

MeCeBi, het medisch centrum voor biofysische geneeskunde, bestaat 25 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Zaterdag 23 juni houden ze daarom een Open Huis. Van 12.00 – 15.00 uur is iedereen welkom in hun centrum in Putten.

Oud ijzer actie 30 juni en collecteweek Tabitha NL

Zaterdag 30 juni organiseert Tabitha Nederland weer een oud ijzer inzamelingsactie. Tussen 8:30 en 15:00 kunt u uw oud ijzer weer komen brengen bij de parkeerplaats aan de Putter Eng in Putten. Heeft uw bedrijf nog oud ijzer liggen, kunt u het niet komen brengen of heeft u tips?

Puttense Puntenroute: Waar hebben inwoners goede herinneringen aan?

Het project het ‘Verhaal van Putten’ is recent van start gegaan. Met dit project leggen de gemeente Putten en Erfgoed Gelderland de geschiedenis van Putten vast, en presenteren deze vervolgens met o.a. een website en diverse belevingsroutes. 

Auto laten wassen voor het goede doel

Op zaterdag 23 juni is de autowasactie van de Seibo Werkgroep. U kunt bij tankstation en wasstraat De Roos [Jan Nijenhuisstraat 10 Putten uw auto laten wassen voor het goede doel. De opbrengst komt ten goede aan het project in El Seibo in de Dominicaanse Republiek.]

Duofiets naar Hoeve Ruimzicht

Hoeve Ruimzicht biedt aan mensen met een vorm van dementie en mensen met geheugen- en eenzaamheidsproblematiek dagbesteding aan. Onlangs heeft Ruimzicht een duofiets overgenomen van Zorggroep Noord-West Veluwe.

Combinatie Boeve-Drost wint Nanteuil

Zaterdag was er bij PV de Woudvliegers - Putten een vlucht vanuit het Franse Nanteuil ruim 400 km. Totaal werden er 26037 duiven gelost van 3 afdelingen en binnen onze afdeling waren er 6748 duiven.

Schuurverkoop Teen & Tander

Schuurverkoop Teen & Tander

We kunnen weer van alles gebruiken om onze schuren te vullen.

Kleine spullen ( m.u.v. van kop en schotels en bloempotten) en ook grotere dingen zoals meubels etc.

Heeft u nog spullen staan die weg moeten, bel ons: 06-44796722

Geslaagde Waterpoloclinic Z & PC Triton Putten voor basisschool jeugd

Op donderdagavond 15 juni heeft Z & PC Triton Putten voor kinderen van de basisschool een waterpoloclinic gehouden. Dit was voornamelijk voor de enthousiaste kinderen die zich ook hadden aangemeld voor het schoolwaterpolotoernooi, welke wegens te weinig aanmelding was afgelast.

Walk & Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

Op maandag 25 juni is er weer een Walk & Talk in de bibliotheek Putten. De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert deze activiteit samen met Stichting Welzijn Putten voor werkzoekenden.

Pagina's