Lezersnieuws

Vijftig kandidaten op lijst Wij Putten

Op een druk bezochte algemene ledenvergadering afgelopen zaterdag, heeft Wij Putten het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen vastgesteld.

Gemeente Putten verkwist gemeenschapsgeld

De gemeente Putten heeft het juridische steekspel rond het kappen van een aantal bomen voor de verplaatsing van de fietsenstalling en de bushaltes van de Vijverhof naar het bosgedeelte van de Garderenseweg dan wel gewonnen, dat laat onverlet, dat met het kappen van de bomen en de aanleg van busha

Gun ieder kind een Sint

Sinds afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer in het land. En dat betekent feest voor jong en oud. Het geven van cadeautjes, snoepgoed of het gezellig samenzijn met elkaar maakt Sinterklaas ieder jaar bijzonder.

Leger des Heils collecteweek van 27 november t.m. 2 december

In de week van 27-11 t.m. 02-12 gaan in Putten ca. 75 collectanten op pad om te collecteren voor het Leger des Heils.

De Meeuwen wint overtuigend in Leiden

De Meeuwen heeft in de tweede wedstrijd van het zaalseizoen revanche genomen voor het verlies in de openingswedstrijd. In Leiden was een gretig en scherp De Meeuwen veel te sterk voor thuisclub Sporting Trigon. Eindstand 20-31.

Eerste selectie dressuur

Op de eerste selectie dressuur wedstrijd in Voorthuizen, werd door diverse ruiters van PPC De Lilliputters meteen hoog ingezet.

Rolstoelbasketballer Fabian met "De Orange Lions" naar Japan !

De uit Putten afkomstige Fabian Jansen is afgelopen week teruggekeerd van de Kitakyushu Cup. De Nederlandse rolstoelbasketballers deden mee aan dit internationale toernooi op uitnodiging van de Japanse Basketballbond.

OMS pakt overwinning op PSH

Afgelopen vrijdag konden de dames van OMS weer een overwinning bijschrijven op de lijst. Het was een thuiswedstrijd tegen PSH uit Wapenveld. Deze ploeg maakte niet de indruk dat zij voor de lol naar de Putter Eng waren gekomen afgaande op de lichaamstaal van de dames.

Heren OMS vaster op 2e plaats door 3-1 winst

Weer pakten de heren van OMS een verdiende winst. Nu werd Auto van Oort 2 uit Dieren het slachtoffer van de dadendrang van de Puttenaren: 3-1.

Lions schenken € 1750,- aan Zonnebloem Putten

De Lions Club Putten "Arkemheen" heeft € 1750,- geschonken aan de Zonnebloem Putten. De Lions Putten "Arkemheen" is een zogenaamde "WE SERVE"- club, waarbij een groep mannen van diverse pluimage zich inzetten, om gelden te verzamelen of klussen te klaren voor het goede doel in en om Putten.

Pagina's