Lezersnieuws

Repair Cafe Putten geopend

Zaterdag 27 januari is het Repair Cafe Putten weer geopend zoals elke laatste zaterdag van de maand. Onze vrijwilligers staan weer klaar om u te helpen met alle mogelijke reparaties aan electrische apparaten, naaimachines, klokken en natuurlijk kleding.

Rommelmarkt en uitverkoop in koffiehuis HetStationPutten

Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari is er van 10-16u een gezellige rommelmarkt en uitverkoop in koffiehuis HetStationPutten, met veel aanbieders van leuke spulletjes voor een zacht prijsje. Maar er is ook brocante, vintage, tweedehands kleding en een heerlijk kopje koffie.

Workshopmiddag Op het Spoor van Vilt en Verf

Ontdekken of je vilten leuk vindt? Of dat schilderen bij je past? De dubbelworkshop Vilt en Verf helpt je op een nieuw creatief spoor!

Winterconcert Shira

Op D.V. vrijdag 2 februari 2018 geven Christelijk Vocaal Dames Ensemble 'Shira' en tienerkoor 'DJoY!' een winterconcert in de Rooms Katholieke Kerk aan de Brinkstraat. De kerk is open vanaf 19.45 uur, het concert begint om 20.00 uur. De toegang is vrij, wel wordt er gecollecteerd.

Credoavond met Gijsbert Tomassen

Woensdag 31 januari is er weer een Credo avond in de Gereformeerde kerk

Aan de Achterstraat in Putten.

Spreker: Gijsbert Tomassen.

Onderwerp: het avondmaal is een belijdenis.

Aanvang: 19.45

Inloop vanaf 19.15 met koffie en thee.

Bezoek Gabriëlkleuters krijgt door zware storm een verrassende wending

De kleuters van de Gabrielschool werken in de maand januari aan het thema: "Ik ben ziek". De Dolfijnengroep verheugde zich afgelopen donderdag enorm op het geplande bezoek aan het Da Costa Medisch Centrum.

Zegeltjes erbij voor het boodschappenpakket? Ja graag!Ieder zegeltje telt: sparen voor een ander

Hoe vaak wordt u de vraag niet gesteld bij een supermarkt? Dierenplaatjes, stickers, zegels voor een boodschappenpakket: de ene actie is nog niet voorbij of de volgende staat alweer klaar.

Inloopuur in de Schauw

Wilt u informatie over thuiszorg of wonen in de Schauw? Bezoek 26 januari het inloopuur van 13.30 uur tot 14.30 uur. Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom! Ook als u gewoon eens wilt kijken hoe het er in een woonzorgcentrum aan toe gaat.

Vrij biljarten bij Biljartvereniging 2Brothers

Het is misschien al lang geleden dat u een biljartkeu hebt vastgehouden. Gezellig een potje biljarten met vrienden. Dikke pret met elkaar. In veel café 's stond vroeger een carambolebiljart. Die tijd is niet meer. Waar kun je nu nog biljarten?? Wat zou het leuk zijn om nog eens een avondje.....

Mindful bewegen met Ismakogie

In februari beginnen weer nieuwe cursussen 'Mindful bewegen met Ismakogie'

Ervaar, ontdek en voel hoe je op een slimme en uitstekende manier lichamelijk en geestig fit kunt blijven, zonder grote lichamelijke inspanning!!!

Pagina's