Lokaal lezersnieuws

‘Grenzen’ thema van Atelierroute Putten 2018

De voorbereidingen voor de 21ste Atelierroute Putten zijn in volle gang. In het weekend van 1, 2 en 3 juni 2018 openen Puttense kunstenaars de deuren van hun ateliers. Ze exposeren er hun werk en sommigen ruimen ook een plaatsje in voor een of meer gastexposanten.

Zicht op nieuw college

De formatie van een nieuw college verloopt voorspoedig en gaat de laatste fase in. Dat meldt formateur Herman Luitjes van Wij Putten.

Nieuwe speeltoestellen schoolplein De Korenbloem

Het speelplein van basisschool De Korenbloem heeft nieuwe speeltoestellen gekregen! De kinderen kunnen weer heerlijk spelen in de zandbak, klimmen, klauteren en schommelen.

Laat het mooie weer maar komen! 

Natuurwerkdag Volenbeek

Onderhoud van de Beken

Jong en Oud geniet van waterpret

Zondagavond 22-4 om ongeveer 18:00 uur werd de wijk op 't Veld getroffen door een hoosbui. Door de combinatie van veel drempels en het nieuw rioolsysteem waardoor water plaatselijk moet zakken in de ondergrond was het tijd voor veel plezier voor jong en oud.

Twintig jaar samenwerken aan een vitaal platteland

Vereniging Vallei & Boerderij stopt op hoogtepunt

Boeldag zoekt nieuwe opslagruimte

Na de boeldag op 26 mei 2018 zullen wij helaas onze huidige schuren vaarwel moeten zeggen. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe opslagruimte of schuur.

Rommelmarkt 16 juni

Om alvast in de agenda te zetten!. zaterdag 16 juni is er een grote (ja echt!) en gezellige rommelmarkt in de Vervoornstraat en Groeneveltstraat in Putten. Deze is van 9.30 uur tot 14.00 uur. Naast de ruim 100 kleedjes, is er tal van lekkers te koop.

Live muziek van Ned Need in De Bosrand

Op Koningsdag biedt café De Bosrand aan de Garderenseweg 122 in Putten een goed en heel gezellig alternatief voor degenen die de drukte op het Kerkplein wat minder aantrekkelijk vinden. Vanaf 18.00 uur treedt daar de bekende Puttense coverband Ned Need op.

Pagina's