Lokaal lezersnieuws

Krijgen we een zonnecollectief in Putten?

Wij Putten ging afgelopen zaterdag op bezoek bij initiatiefnemers voor een zonnecollectief in Putten.

We parkeerden onze werkkeet bij één van de initiatiefnemers, de heer Wout Wouters, op de oprit.

Bazaar in zalen Zuiderkerk Putten

Op 1 maart wordt weer de jaarlijkse bazaar gehouden van de vrouwenvereniging Hanna. Ds. Jonker zal de bazaar openen om 10.00 uur. Er zijn weer vele activiteiten, zoals een koffiehoek met lekkere cake en appelkoek, een grabbelton, raadspelletjes, sjoelen, touwtje trekken, enz.

Ledenvergadering Verenigingsgebouw Hoef

Hierbij willen wij u uitnodigen om onze ledenvergadering bij te wonen. Deze vergadering hopen we te houden op D.V. donderdag 1 maart a.s. in ons verenigingslokaal te Hoef om acht uur.

Agenda

- Opening

- Notulen vorige vergadering

- Verslagen

Puttense Automobielparade rijd voor de negende keer Putten binnen .

Het centrum van Putten zal zeven juli weer in het teken van de Puttense Automobielparade staan. Het gaat weer een mooie dag worden volgens organisator Joop ploeg.

Thema-avonden Geloof en Werk

Wat is de relatie tussen werk en geloof? Hoe ga je als verzorgende om met het thema voltooid leven? Hoe kun je als christen in het bedrijfsleven, geld verdienen aan je medemens? Zie je jouw inzet op het werk als goede daad van een gelovige?

Kick-off 'Vrienden van Groevenbeek'

Enkele maanden geleden is het Christelijk College Groevenbeek gestart met het oprichten van de 'Vrienden van Groevenbeek', een netwerkclub van mensen die graag iets voor de school willen betekenen.

Winnaars sjoelwedstrijd SWP bekend.

Op zaterdag 20 januari hield Stroud haar open huis. Op deze dag presenteerden alle organisaties die gevestigd zijn op het nieuwe Zorgplein in Stroud zichzelf. De medewerkers van Stichting Welzijn Putten stonden voor de bezoekers klaar om hen de nieuwe werkruimtes te laten zien.

Hoe blijf je meedoen?

Ouderen geven aan dat van betekenis zijn, betrokken zijn bij de gemeenschap en blijven leren belangrijke voorwaarden zijn voor een zinvol en plezierig leven.

Repair Cafe

Zaterdag 24 februari is het Repair Cafe in Putten aan de Molenweg 4 weer geopend van 10-12 uur. Elke maand repareren onze vrijwilligers, computers, kleren, naaimachines, stofzuigers, klokken. Ook adviseren wij over het gebruik van de verschillende apparaten. De reparaties zijn gratis.

Negen jubilarissen bij mannenkoor Fontanus

Koor op zoek naar nieuwe, jongere leden

Pagina's