Lokaal lezersnieuws

25-Jarig jubileum voor MeCeBi

MeCeBi, het medisch centrum voor biofysische geneeskunde, bestaat 25 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Zaterdag 23 juni houden ze daarom een Open Huis. Van 12.00 – 15.00 uur is iedereen welkom in hun centrum in Putten.

Oud ijzeractie en collecteweek Tabitha NL

Zaterdag 30 juni organiseert Tabitha Nederland weer een oud ijzer inzamelingsactie. Tussen 8:30 en 15:00 kunt u uw oud ijzer weer komen brengen bij de parkeerplaats aan de Putter Eng in Putten. Heeft uw bedrijf nog oud ijzer liggen, kunt u het niet komen brengen of heeft u tips?

Puttense Puntenroute: Waar hebben inwoners goede herinneringen aan?

Het project het ‘Verhaal van Putten’ is recent van start gegaan. Met dit project leggen de gemeente Putten en Erfgoed Gelderland de geschiedenis van Putten vast, en presenteren deze vervolgens met o.a. een website en diverse belevingsroutes. 

Auto laten wassen voor het goede doel

Op zaterdag 23 juni is de autowasactie van de Seibo Werkgroep. U kunt bij tankstation en wasstraat De Roos [Jan Nijenhuisstraat 10 Putten uw auto laten wassen voor het goede doel. De opbrengst komt ten goede aan het project in El Seibo in de Dominicaanse Republiek.]

Duofiets naar Hoeve Ruimzicht

Hoeve Ruimzicht biedt aan mensen met een vorm van dementie en mensen met geheugen- en eenzaamheidsproblematiek dagbesteding aan. Onlangs heeft Ruimzicht een duofiets overgenomen van Zorggroep Noord-West Veluwe.

Schuurverkoop Teen & Tander

Schuurverkoop Teen & Tander

We kunnen weer van alles gebruiken om onze schuren te vullen.

Kleine spullen ( m.u.v. van kop en schotels en bloempotten) en ook grotere dingen zoals meubels etc.

Heeft u nog spullen staan die weg moeten, bel ons: 06-44796722

Walk & Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

Op maandag 25 juni is er weer een Walk & Talk in de bibliotheek Putten. De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert deze activiteit samen met Stichting Welzijn Putten voor werkzoekenden.

Boekpresentatie winnaar Prijsvraag De Veluwe

Boekpresentatie winnaar Prijsvraag De Veluwe

Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboekuitgereikt door gedeputeerde Bea Schouten

SWP start Hulpdienst: vrijwilligers gezocht.

Na het wegvallen van Stichting Present Putten krijgt Stichting Welzijn Putten regelmatig hulpvragen die niet door de Puttense vrijwilligersorganisaties opgepakt kunnen worden.

Willem van Twillert opent orgelserie Grote Kerk Nijkerk

De Amersfoortse organist Willem van Twillert verzorgt op dinsdag 19 juni het eerste van de zes orgelconcerten van deze zomer in de Grote Kerk van Nijkerk. Op het programma staat veel muziek die oorspronkelijk niet voor orgel gecomponeerd is. Het belooft daarom een boeiend concert te worden.

Pagina's