Sport lezersnieuws

Goede resultaten Z&PC Triton op Gelderse B-kampioenschappen

Dit weekend heeft Z & PC Triton Putten weer gestreden op de Gelderse B-kampioenschappen in Vaassen. Zeven zwemmers hadden zich geplaats voor de GBK. Er werden verschillende afstanden gezwommen. Er zijn in totaal vier medailles behaald. Ook zijn er veel goede tijden en PR’s gezwommen.

Combinatie Boeve-Drost wint Nanteuil

Zaterdag was er bij PV de Woudvliegers - Putten een vlucht vanuit het Franse Nanteuil ruim 400 km. Totaal werden er 26037 duiven gelost van 3 afdelingen en binnen onze afdeling waren er 6748 duiven.

Geslaagde Waterpoloclinic Z & PC Triton Putten voor basisschool jeugd

Op donderdagavond 15 juni heeft Z & PC Triton Putten voor kinderen van de basisschool een waterpoloclinic gehouden. Dit was voornamelijk voor de enthousiaste kinderen die zich ook hadden aangemeld voor het schoolwaterpolotoernooi, welke wegens te weinig aanmelding was afgelast.

Estafetteloop sv Putten

Op 27 juni vindt weer de jaarlijkse estafette-loop plaats in het bos tegenover camping De Rusthoeve. De ronde van 5km wordt 4X gelopen, een team mag uit 4, maar ook uit 2 of 3 personen bestaan, inschrijven vanaf 18.00 uur op de camping, waar ook parkeergelegenheid is.

Karlijn Siderius behaalt top-10 bij Gelderse Minioren Finales

Karlijn Siderius heeft dit weekend gestreden op het hoogste niveau van de minioren van Gelderland. Ze heeft veel afstanden mogen zwemmen zoals de 100 meter vrije slag, de 100 meter wisselslag, de 50 meter vlinderslag en de 100 meter rugslag.

Dubbele overwinning voor Aart van Zoeren bij PV de Woudvliegers

Afgelopen weekend waren er twee vluchten bij PV de Woudvliegers in Putten. Op zaterdag was er een vlucht vanuit het franse Gien 550 km en op zondag de uitgestelde vlucht vanuit Asse Zellik 178 km.

Opbrengst 27ste Motary 11.500 euro voor Friends Indeed

27e Motary, een geslaagde motortoertocht voor een goed doel

Zaterdag 9 juni is de 27e Motary gereden, georganiseerd door de Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten namens de Stichting VMTC-Rotary.

Topweekend PPC De Lilliputters

De eerste selectiewedstrijd in Nijkerkerveen dit weekend was succesvol in de dressuur voor Denise Florijn met Iolita (B-DE), zij werd eerste en tweede. Gioia Lub met Leuns Veld´s Winston Jr (L1D) werd eerste en met El Chico (Z2D) tweemaal eerste.

Jazzdansers Orion naar Zwolle

Zaterdag 9 juni reisden twee groepen van Jazzdans Orion af naar Zwolle om tijdens de Dance2Demo hun dansen te laten zien. Als eerste was de B20+ olv Anne-Will van den Brink aan de beurt om hun wedstrijddans te laten zien als laatste oefening voor het NK in Ahoy.

GV Orion naar Ruurlo voor districtskampioenschap

Op zaterdag 9 juni is GV Orion met een aantal springers afgereisd naar Ruurlo voor het districtskampioenschap.

Pagina's