Sport lezersnieuws

OMS heren onderuit in derby

Het is de heren van OMS niet gelukt te winnen in de streekderby tegen SDS in Voorthuizen. De thuisploeg had zaterdag meer in huis dan de Puttenaren, die zonder Niels van Vliet en vooral Ewout Pit te weinig scorend vermogen hadden. Met 3 - 1 trok SDS terecht aan het langste eind.

Rood Wit wint streekderby tegen Zwart Wit met 3-1

Waar Rood Wit de afgelopen weken wat moeilijk tot scoren wist te komen wist het vandaag tegen Zwart Wit het net wel weer te vinden met een mooie winst op Zwart Wit als resultaat.

Waterpoloërs Triton Putten presenteren nieuwe capsponsor

De presentaties van de waterpoloheren van Triton in de afgelopen jaren zijn niet onopgemerkt gebleven. T-Rex Steakhouse Restaurant Putten heeft zich voor de komende jaren als capsonsor verbonden aan het eerste herenteam van Triton.

Acht gezondheidsvoordelen als je gaat badmintonnen!

Badminton is een sport die populair is bij mensen van alle leeftijden. Het is leuk om te doen, gemakkelijk om te leren en kan zowel op een badmintonveld als daarbuiten gespeeld worden. Fit, fast en fun!

Triton op dreef tijdens het minioren/junioren circuit in Wageningen

Afgelopen zaterdag had Triton een minioren/junioren wedstrijd in Wageningen. Er waren zoals vaak PRs gehaald en medailles gewonnen. Anne, Lieneke en Huub hebben medailles gewonnen en met de 4x 50 meter vrije slag meiden (Noraly, Lieneke, Demi en Anna) is Triton 2e geworden!

Triton strijd op Nationale Zwem Competitie deel 3

Op zaterdag 3 februari 2018 waren we met de club bij alweer het derde deel van de Nationale Zwem Competitie. Het zwembad lag in Hattem en de wedstrijd werd georganiseerd door De Hokseberg. Het inzwemmen begon om 1 uur.

De Meeuwen D3 gaat op reis

Dat is toch de enige conclusie die we kunnen trekken bij het zien van de nieuwe sponsor voor De Meeuwen D3, 9292, Reist met u mee.

De Meeuwen E4 heeft nieuwe sponsor

Ja, koud is het vandaag, maar de spelers van de E4 zitten er warm bij! Ze zijn namelijk super gaaf gesponsord door Waaijenberg Vloerverwarming. Het is mooi om te zien dat Waaijenberg Vloerverwarming hun doel letterlijk heeft genomen;

De Meeuwen B4 heeft nieuwe sponsor

De passie van Jacco Posthouwer is een mooi stukje werk achter te laten bij klanten. Dat is in het geval van De Meeuwen B4 zeer goed gelukt. JP Parketvloeren heeft uitgepakt, met een mooie variatie aan kleding voor de Dames van de B4.

Onverdiend verlies Rood Wit in de 90ste minuut

Rood Wit ging de tweede helft voor de winst, kreeg kansen om op voorsprong te komen maar wist die niet te verzilveren en 10 seconden voor tijd ging Batavia door een van richting veranderd schot er nog met de winst vandoor.

Pagina's