Sport lezersnieuws

Eerste wedstrijd heren turnen met zilver voor Luke Lodder

Zaterdag 18 november was het zover, de eerste wedstrijd heren turnen voor de voorgeschreven oefenstof. Jongens uit heel Gelderland hadden zich verzameld in Ruurlo.

Sportcentrum Rinjani werkt zich in het zweet met Workout for water

Afgelopen zaterdag, 18 november 2017, was heel Rinjani aan het sporten, zwoegen en zweten, met 1 gezamelijk doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor schone waterpompen in Oost-Afrika!

De Meeuwen wint overtuigend in Leiden

De Meeuwen heeft in de tweede wedstrijd van het zaalseizoen revanche genomen voor het verlies in de openingswedstrijd. In Leiden was een gretig en scherp De Meeuwen veel te sterk voor thuisclub Sporting Trigon. Eindstand 20-31.

Eerste selectie dressuur

Op de eerste selectie dressuur wedstrijd in Voorthuizen, werd door diverse ruiters van PPC De Lilliputters meteen hoog ingezet.

Rolstoelbasketballer Fabian met "De Orange Lions" naar Japan !

De uit Putten afkomstige Fabian Jansen is afgelopen week teruggekeerd van de Kitakyushu Cup. De Nederlandse rolstoelbasketballers deden mee aan dit internationale toernooi op uitnodiging van de Japanse Basketballbond.

OMS pakt overwinning op PSH

Afgelopen vrijdag konden de dames van OMS weer een overwinning bijschrijven op de lijst. Het was een thuiswedstrijd tegen PSH uit Wapenveld. Deze ploeg maakte niet de indruk dat zij voor de lol naar de Putter Eng waren gekomen afgaande op de lichaamstaal van de dames.

Heren OMS vaster op 2e plaats door 3-1 winst

Weer pakten de heren van OMS een verdiende winst. Nu werd Auto van Oort 2 uit Dieren het slachtoffer van de dadendrang van de Puttenaren: 3-1.

Triton vergeet zichzelf te belonen

De heren van Triton hebben zich zaterdag een slechte dienst bewezen door de wedstrijd tegen nummer drie van de ranglijst, De Spreng, niet te belonen met 1 of meer punten.

PDC Putten verslaat koploper VRD Renkum

Het zestal van PDC Putten heeft de eerste helft van de clubcompetitie afgesloten met een klinkende 9-3 overwinning op VRD Renkum. PDC Putten is de koploper na vier overwinningen en één nederlaag.

// Sterkste speler //

Vrij kerstklaverjassen

Vrijdag 15 december a.s. organiseert de s.v. Rood-Wit '58 weer een vrije kerstklaverjasavond.

Als u hieraan mee wilt doen, dient u zich vóór

14 december a.s. op te geven aan de bar

(0341 - 491331) of bij

Henk Morren (06-20069340)

Pagina's