Zakelijk lezersnieuws

Samenwerking Inclusief Groep en GGz Centraal

Woensdag 30 mei jl. hebben Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo/Inclusief Intervens uit Nunspeet, en Leen Kievit, directeur Bedrijfsvoering GGz Centraal uit Ermelo, hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

Bites and Business netwerkdiner bij De Wildtshof in Uddel

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op12 juni a.s Dit keer op een bijzonder locatie, het Paardenpension De Wildtshof in Uddel. We laten ons hier verwennen door een heerlijke cateraar.

Gflex helpt ondernemers last-minute AVG-klaar te zijn

Voor veel ondernemers is het maar abacadabra en dat snapt Gflex uit Nijkerk. Het is ook een jungle van regels en wetten, die voor de een wel van toepassing zijn en voor de ander gelden ze weer niet. Daarom helpt Gflex ondernemers om er voor te zorgen dat zij voor 25 mei 2018 AVG-klaar zijn!

Geslaagde hondendag Mariahoeve

Afgelopen zaterdag heeft op het evenemententerrein van de Mariahoeve de 2e hondendag plaatsgevonden.

Lagarde Groep neemt derde vestiging in gebruik

Per 1 mei 2018 neemt Lagarde Groep een derde vestiging in gebruik voor Excellis, de ondersteunende afdelingen en directie. De organisatie groeit, wat vraagt om meer ruimte. Vanaf 1 mei 2018 is Lagarde Groep gevestigd aan de Zuiderinslag 4e te Hoevelaken.

Vestigingen Lagarde Groep

Gflex officieel verhuisd naar Nijkerk

Persbericht

ICT-bedrijf Gflex verhuisd naar Nijkerk vanwege groeimogelijkheden

Bites and Business-diner voor ondernemende vrouwen op bijzonder locatie

Ouwedorperhoeve, netwerkdiner op een bijzonder locatie.

AnnaAnna glazen gedenktekens: uniek in Nederland en sinds kort gevestigd op de Veluwe

AnnaAnna glazen gedenktekens is sinds kort gevestigd op de Veluwe. Mady-Ann van Doornik is eigenaresse van AnnaAnna en al ruim 15 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van glazen grafmonumenten en sluitplaten.

Pagina's