Zakelijk lezersnieuws

Verkiezingsdebat voor ondernemers in Putten

Op woensdagavond 21 februari 2018 organiseert Bedrijvenkring Putten een verkiezingsdebat in het Cultureel centrum Stroud.

TOP360 opent showroom, TanQyou tankstation en innovatieve 3D-autostudio in Putten

Al enkele maanden vragen veel voorbijgangers zich af wat er allemaal gebeurt aan de Stationsstraat 44 in Putten. De veranderingen zijn medio april 2017 gestart met de verbouwing van het pand dat al enkele jaren leeg stond. Daarna kwamen steeds meer klassieke BMW's in het pand te staan.

Grote schuurverkoop Teen & Tander

Grote schuurverkoop Teen & Tander

Op DV zaterdag 30 september is er weer een schuurverkoop aan de Postweg 25.

Voor de grotere meubels etc. is 'De Rozenhoef' aan de Zuiderzeestraatweg 17 ook weer open.

We hebben de koffie en thee klaar staan.

Hoogvliegers op tennistoernooi

De wisselbeker van het Rotary bedrijventennistoernooi gaat dit jaar naar het team dat gesponsord werd door Legal&More en Tandzorg Centrum Ermelo.

Nieuwe auto's voor Cervus ICT Diensten

Putten - Cervus ICT Diensten heeft deze zomer het wagenpark vernieuwd. Na een aantal jaren met verschillende merken te hebben gereden is er gekozen voor de Ford Transit Connect en zijn er drie dezelfde auto's aangeschaft.

Lagarde Platinum Certified Partner van Keyprocessor

Lagarde mag zich sinds juli 2017 Certified Partner van Keyprocessor noemen. Dit platinum partnerschap is een belangrijke waardering vanuit Keyprocessor voor de kwaliteit van dienstverlening van Lagarde. De samenwerking tussen beide partijen wordt op deze manier geïntensiveerd.

Vliegende start voor Centrum voor Transport & Logistiek

De provincie Gelderland heeft een bijdrage van bijna € 100.000 toegekend voor ondersteuning om Transport & Logistiek op de Noord-Veluwe te profileren als aantrekkelijke bedrijfstak om in te werken.

Betrokken businesspartners aan het woord

Woensdag 28 juni a.s. vindt de zesde editie van het Business Event gemeente Putten plaats in Kasteel de Vanenburg. Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt ondersteund door betrokken Business Partners. De gemeente Putten is al vanaf de eerste editie Official Partner.

Elske van Ommen Nederlands Kampioen trampolinespringen

Tijdens Fantastic Gymnastics in Rotterdam Ahoy wist de trampolineselectie van Orion 6 finaleplaatsen te bemachtigen, waarvan zij er drie wisten te verzilveren met een medaille.

Lagarde Groep lanceert nieuw bedrijfsonderdeel Excellis

Lagarde Groep (Lagarde, Entris, Blankenstijn Beveiliging en Escron) maakte op hun klantenevenement afgelopen donderdag bekend dat ze de samenwerking tussen de diverse bedrijfsonderdelen gaan intensiveren. Ook lanceerde Lagarde Groep een nieuwe telg in de familie: Excellis.

Pagina's