• Eric Kroes

Countif: duidelijke cijfers

Advertorial

ELSPEET/REGIO Achter de bedrijfsnaam Countif schuilen drie enthousiaste maar vooral professionele vakmensen die hun krachten bundelen. Ze willen graag hun kennis en ervaring in zetten voor controllers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en accountants/administratiekantoren. Snel en betrouwbaar periodiek inzicht in de financiële stand van zaken weergeven, daar gaan ze voor.

In het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een compleet nieuwe rapportagetool voor tussentijdse cijfers. Hierin zijn technische kennis en ervaring op het gebied van financiële rapportage en vakinhoudelijke expertise vanuit controllersoogpunt samengebracht. De samenwerking heeft geleid tot een gebruiksvriendelijke toepassing waarmee een ondernemer ieder kwartaal goed inzicht krijgt in de financiële stand van zaken. Een uitgebreid rapport is mogelijk, maar alle informatie komt ook samengevat op een A4tje in beeld. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om zowel de boekhouding zelf als alle aansluitingen in het rapport te controleren.

ONTWIKKELINGEN

Gerjan de Weerd heeft in de banksector, accountancy en softwareontwikkeling veel ervaring opgedaan in het opstellen van financiële rapportages. Hij heeft een goed beeld van ontwikkelingen op dit gebied. Voor het volgen van nieuwe regelgeving, techniek wordt veel gebruik gemaakt van zijn contacten met accountants en accountancybrancheorganisaties, banken en softwareleveranciers.

Jannieke de Weerd zorgt, vanuit haar ervaring in de accountancy en als controller bij een internationale handelsonderneming, voor de gebruiksvriendelijkheid van de software. Zo zorgt zij voor het testen, schreef zij de handleiding voor de software en is zij het eerste aanspreekpunt voor de support aan de klanten van Countif.

Wichert Stoffer heeft als afgestudeerd zelfstandig controller ervaring opgedaan bij diverse bedrijven en kan putten uit een rijke werkervaring op het gebied van rapportages en managementadvies. De rol van consultant en relatiebeheerder is dan ook op zijn lijf geschreven. Het unieke van de samenwerking tussen deze drie ondernemers is de samenhang die alle kennis en ervaring met zich meebrengt. Ze kunnen elkaar op veel vlakken vervangen en ondersteunen.

CIJFERS

De doelgroep van Countif bestaat uit controllers en ondernemers in het MKB en accountants/administratiekantoren die samen betere periodieke financiële rapportages willen maken. Daarmee kan binnen een onderneming tijdig worden bijgestuurd als dat nodig is. Na afloop van het jaar kan het rapport eenvoudig worden aangevuld tot een compleet jaarrapport, dat aan alle wettelijke eisen voldoet. Deze rapportages zijn geschikt voor digitale aanlevering van kredietrapportage bij banken en deponering bij KvK.

a [CountifOude Hof 328075 PK  Elspeet085-7430188info@countif.nl