Fysiotherapie Klaarwaterbos in beweging

Advertorial

PUTTEN Fysiotherapie Klaarwaterbos is in beweging. De praktijk is sinds de opening in 2013 gegroeid en geeft mensen met lichamelijke klachten op verschillende terreinen advies en de juiste therapie. Van lichamelijke klachten, spanningsklachten of klachten vanuit sporten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop.

Voorjaar 2013 startte Desiré de praktijk Fysiotherapie Klaarwaterbos Putten vanuit haar passie voor de mens en het bewegen. De praktijk heeft een aantal speerpunten, waarmee de patiënt zo goed mogelijk kan worden geholpen. ,,Persoonlijke aandacht' is één van die speerpunten. Door kleinschaligheid en direct contact tussen de patiënt en de therapeut wordt een goede en open sfeer gecreëerd. Een ander speerpunt van de praktijk is het bieden van behandelingen tegen gunstige tarieven voor onverzekerde zorg. Het is heel goed mogelijk dat het voorkomt dat de patiënt niet (voldoende) verzekerd is voor fysiotherapie. Wij vinden dat fysiotherapie voor iedereen toegankelijk moet zijn."

Daarnaast biedt de praktijk, naast de gewone openingstijden overdag, als extra dienstverlening ook drie avonden per week en de zaterdag aan als mogelijkheid voor behandelingen. ,,Wij krijgen regelmatig te horen van patiënten dat zij dit bijzonder waarderen. Zo kan er naast het werk en een druk gezinsleven gewoon naar de fysiotherapeut worden gegaan. We spelen daarmee graag in op de behoeften van onze patiënten. Ons vierde speerpunt is dat patiënten direct terecht kunnen met hun klacht. Zo hanteren wij geen wachtlijst en streven wij ernaar om u binnen 48 uur te behandelen. Op het moment dat u hulp zoekt kunnen wij ons goed voorstellen dat u dan ook het liefst direct wilt worden geholpen."

Het team van Fysiotherapie Klaarwaterbos bestaat uit drie therapeuten. Desiré heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in de combinatie van lichamelijke klachten met spanningsklachten. Daarbij kan men denken aan: hyperventilatie, burn-out en chronische klachten. Sinds dit jaar is ook Gerwin Alderliesten als (sport)fysiotherapeut aan de slag gegaan. Hij werkt op de locatie bij Sportcentrum Putten waar sporters en revalidanten professioneel geadviseerd en getraind worden om het maximale te kunnen bereiken. Gerwin heeft op maandagavond een spreekuur voor leden van Sportcentrum Putten. Daarnaast is Gerwin nauw betrokken bij voetbalvereniging Rood-Wit '58 en heeft ook op hier een spreekuur voor vragen, advies en blessures. Daarnaast is recent de praktijk uitgebreid met manueeltherapeut Mart Omloo.

Desiré: ,,Fysiotherapie Klaarwaterbos is in de afgelopen 2,5 jaar flink in beweging om patiënten de beste zorg te kunnen verlenen. Daar haal ik veel energie en voldoening uit. Het gaat er uiteindelijk om dat wij patiënten op een persoonlijke manier met een goede therapie kunnen helpen bij hun klachten. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op onze website. U bent van harte welkom."

Fysiotherapie Klaarwaterbos Putten

Doornenburg 6 en Hoge Eng Oost 30

06-34879220

www.fysiotherapie-klaarwaterbos.nl