• Jan en Willy Kok verwelkomen nieuwe medewerker Arjan Kelder

    Maranke Pater

Nieuwe medewerker bij Kok

Advertorial

PUTTEN Er zijn heel veel sollicitanten geweest, maar Arjan Kelder maakte direct zoveel indruk dat  Jan en Willy Kok, eigenaren van Kok Interieurs niets anders konden doen dan hem aannemen voor de functie van binnenhuisadviseur.

 

Voor Jan en Willy was het even slikken toen ze afscheid moesten nemen na zoveel jaren van Dino van Middendorp. Willy: ,,Dino heeft na lang wikken en wegen van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Namelijk het detailen van auto's onder de naam  Dino's Carrozzeria gevestigd in Putten. Jaren heeft hij voor ons gewerkt en we vonden het erg jammer dat hij zijn hart volgde, maar wensen hem alle goeds." De Nijkerker Arjan Kelder heeft de eerste week mee gekeken met alle werkzaamheden van Kok Interieurs. Zelf heeft hij bij verschillende meubelzaken gewerkt. Van het midden- tot het hoge segment.

Arjan Kelder: ,,Het viel mij direct op dat Kok Interieurs een gezellige uitstraling heeft. Het is een winkel met kwaliteit, die erg veel zorg en aandacht besteedt aan de aankleding van een huis. Ik vind het ook heel bijzonder dat binnen de zaak klanten voor alles terecht kunnen,van vloer tot plafond: werkelijk alles voor in huis is hier te krijgen." Jan en Willy Kok zijn in ieder geval erg blij met hun nieuwe aanwinst voor hun team. Willy: ,,Het is nog erg kort en pril, maar we zijn heel erg blij met Arjan, hij was direct geen vreemde meer voor ons, en paste er zo tussen."

 

De samensmelting van smaken maakt dat iedere bezoeker van Kok Interieurs een gevoel van thuis komen krijgt. Er zijn geen standaard showrooms of stijlkamers, de bedrijfsleiders doen er alles aan om klanten keer op keer weer te verrassen. Momenteel zijn er vijf nieuwe ingerichte kamers te bewonderen in diverse stijlen. Van een landelijk of industrieel thema tot Art Deco of Bohémien-stijl. Willy: ,,De Bohémien-stijl komt bij de zigeuners vandaan. Velen van hen waren artistiek aangelegd,en vestigden in Parijs.  Er zaten kunstschilders en zangers tussen. Toen deze mensen steeds meer gingen verdienen op het niveau van de gegoede burgerij, gingen ze hun huizen warm en sprankelend inrichten. De burgerij nam veel van deze artistieke elementen over in hun eigen leven en zo ontstond de Bohémien-stijl."  Ook geïnteresseerd in kleur en stijladvies?  Kok Interieurs geeft in anderhalf uur tijd een advies. Soms kunnen kleine aanpassingen in een huis al voor een mooi effect zorgen. Bestaande meubels kunnen geïntegreerd worden in een nieuwe look. Maak snel een afspraak of bel voor de beschikbaarheid.

Op Tweede Kerstdag zet ook Kok Interieurs haar deuren open. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. Willy: ,,Half december start de opruiming bij Kok Interieurs, en we hebben dus hele leuke aanbiedingen rond de Kerstdagen."

 

Kok Interieurs

Gervenhof 35

3882 AR Putten

0341-353786

www.kokinterieurs.nl

info@kokinterieurs.nl