• Eric Kroes

Nieuwste trends bij Westerbroek

Advertorial

ELSPEET Wie ruime keuze wil hebben en nieuwe inspiratie wil opdoen op het gebied van woninginrichting is in de showroom aan de Nachtegaalweg 7 in Elspeet op de juiste plaats voor diverse soorten bijzondere wandafwerkingen, vloeren, exclusive behangsoorten, Afrikaanse muurversiering, raambekleding en mooie meubelen van het merk L' Authentique. Dit alles is verkrijgbaar in de bedrijfswinkel van Westerbroek Exclusive paint & Wallpapers naast het vertrouwde schilder- en behangwerk.

Eric Kroes

Westerbroek is al 26 jaar een gerenommeerd bedrijf in Elspeet dat veel meer biedt dan schilder- en glaswerk alleen. Westerbroek heeft een prachtige winkel die vanaf de drukke Nachtegaalweg net even uit het zicht staat, maar wie de stap neemt om de auto even het erf op te sturen zal daarvan geen spijt krijgen. In hun moderne winkel is een totaalconcept te vinden wat niet bij schilderen, glas zetten en behangen stopt. Zoals een moderne vloer van pvc zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen. Ook voor kliklaminaat of houten vloeren. Zelfs een betonlook vloer hoort tot de mogelijkheden en is voor de handige doe-het-zelver een leuke klus. Maar ook het vakkundige personeel kan deze aanbrengen. Ook voor raambekleding is een ruime keus gordijnen, plissés en zelfs uit houten jaloezieën.

AFRIKAANS Anne Westerbroek die samen met Jeanine in de winkel aanwezig is om u te helpen bij uitzoeken van uw woonwensen spreekt over een uniek product. Anne: ,,Engels en Amerikaans behang is bij ons geen uitzondering. Maar wat het Afrikaanse merk Tribe heeft, prachtig effect op verfbasis in je interieur is echt schitterend om te zien te voelen en om in te wonen, door de uitgesproken structuur en nuances in het oppervlak. Dit kan met diverse effecten zoals roest, leerlook, leemstuc en nog diverse soorten." Wijzend op de panelen die in de showroom staan laat Anne niets aan de verbeelding over. Het is ook mogelijk dit zelf aan te brengen of te laten aanbrengen, met een spatel of roller op muren in bad-, slaap- of gewone kamer. Het 3D effect is zeer verrassend vooral als de basis met nog andere kleuren en spatel wordt bewerkt. In de showroom zijn voorbeelden te zien van de meest uiteenlopende combinaties Afrikaanse muurbekleding.

AAPAINT Westerbroek heeft zelfs een eigen merk lijn, Aapaints. Anne: ,,Mijn broer Alfred en mijn vader Aalt hebben deze verf zelf ontwikkeld, vandaar AA in de naam. Zoals latex, waarbij opvalt dat de prijs/kwaliteit erg gunstig ligt ten opzichte van vergelijkbare producten. Exclusief is ook zeker voor het eigen merk verf. Het is verf voor binnen die zeer geringere vergeling laat zien, wat andere verfsoorten op terpentine basis aanzienlijk meer doet als deze lijn."

Westerbroek

Exclusive paint & Wallpapers,

Glas- & Schilderwerken

Nachtegaalweg 7

8075 AW Elspeet

tel. (0577) 49 19 86

fax (0577) 49 22 84

info@westerbroek.nl

www.westerbroek.nl