Zorgverzekering vergelijken 2016

Advertorial

Sinds een aantal jaar is het mogelijk om tussen 1 december en 31 januari gratis over te stappen van zorgverzekering. Op deze manier kunt u elk jaar weer eerlijk alle zorgverzekeringen vergelijken en kiezen welke verzekering het beste bij uw situatie past.

Het is uiteraard erg lastig om zelf handmatig een vergelijking te maken van alle beschikbare zorgverzekeringen. Om het vergelijken van zorgverzekeringen voor u wat makkelijker te maken heeft BDUmedia BV een tool voor u beschikbaar gesteld waarmee u heel gemakkelijk kunt bekijken wat de best passende zorgverzekering voor u is in 2016.

Online zorgverzekering vergelijken

Voordat u begint met het vergelijken van de zorgverzekeringen, is het belangrijk om te bedenken welke zorg u het komende jaar nodig denkt te hebben. Zo kunt ervoor kiezen om een aanvullende tandarts verzekering te kiezen of kunt u kiezen voor een vergoeding van een bril of contactlenzen. Ook is het zeer belangrijk om in de gaten te houden of uw nieuwe zorgverzekering wel contracten heeft met voor u belangrijke zorginstellingen. Tegenwoordig is het zo dat zorgverzekeraars zelf kunnen kiezen of zij de zorg bij een bepaalde instelling vergoeden of niet. Controleert u dus altijd goed of bijvoorbeeld het ziekenhuis in uw buurt wel of niet een contract heeft met een zorgverzekering, voordat u uw keuze maakt.

Bezoek onze website om de zorgverzekeringen voor 2016 te vergelijken:

www.zorgvergelijken2016.nl