• Joel Vingerling

BDU-lezersactie: Maak kans op gratis kookboek Smakelijck

BARNEVELD Smakelijck heeft op 1 september 2016 een nieuw kookboek uitgebracht. Het tweede en tevens ook laatste deel van de seizoenenreeks: Smakelijck Winter. Dit boek bevat ruim 100 recepten vrij van geraffineerde suikers en E-nummers. Pure recepten, met pure ingrediënten voor een gezonde en gevarieerde leefstijl. Veel van deze recepten zijn ook glutenvrij. Dit kookboek maakt het mogelijk om met de seizoenen mee te koken. Dit is beter voor het milieu, voor de portemonnee en bovendien goed verkrijgbaar. De recepten zijn gemakkelijk te maken met goed verkrijgbare ingrediënten. In het boek staan zowel de maaltijden, ontbijtjes en lunches als ook lekkere tussendoortjes en taart of gebak voor in het weekend of op een feestdag.

Voor meer informatie zie: www.smakelijck.nl

BDU-LEZERSACTIE

BDUmedia verloot 10 gratis kookboeken onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 26 septemberi 2016. Volg de stappen 1 en 2 om hiervoor in aanmerking te komen.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op een gratis Smakelijck kookboek >>>

De winnaars worden maandag 26 september 2016 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op een gratis Smakelijck kookboek.

MEER SMAKELIJCK: LEKKER UIT DE HAND GELOPEN 

Smakelijck  is een lekker uit de hand gelopen hobby. Sinds het lezen van Corinne Gouget's boekje 'Wat zit er in uw eten' is auteur Williene Klinck rigoureus anders gaan koken en eten. Alle rode e-nummers zijn in de ban gedaan in huize Klinck. Maar dit wil niet zeggen dat er minder lekker gegeten wordt... integendeel! Williene creëerde recepten en publiceerde die op haar eigen site en later in een 5-tal kookboeken. 

RECEPTEN: COMBINEREN, PROBEREN, PUBLICEREN 

Hoe Williene te werk gaat bij het maken van een nieuw recept? Ze verslindt talloze kookboeken, tijdschriften en doet ideetjes op onderweg. Op basis van alle informatie combineert ze ingrediënten en probeert ze dit thuis, in haar eigen gezin uit. Valt een recept in de smaak en is het gemakkelijk te bereiden, dan publiceert ze het op haar weblog. Zodat iedereen kan meegenieten! 

GEZOND ETEN: PUUR GENIETEN 

Runderknakworst met vrijwel geen rundvlees, 'Ik kies bewust' producten met de omstreden zoetstof aspartaam, biologische producten met toegevoegde hulpstoffen... consumenten zijn als het om gezond eten gaat inmiddels behoorlijk de draad kwijt. Williene Klinck wil ze helpen met praktische tips, slimme recepten en vooral: Gezond koken. Zodat mensen herontdekken hoe goed, gezond en lekker pure ingrediënten zijn. 

PUUR ETEN: BLIJVENDE TREND 

De belangstelling voor gezond en puur koken groeit bij consumenten. Zeker nu er steeds meer goede, praktische recepten beschikbaar zijn. Het is goed mogelijk dat na jarenlange trends rond dieetgoeroe's en afslankrages puur koken het grote publiek in beweging gaat brengen. Een trend die in de voedingsmiddelenwereld blijvende veranderingen teweeg zal brengen. 

SMAKELIJCK KOOKBOEKEN

Alle Smakelijck kookboeken op een rij:

Smakelijck Gezond & Gevarieerd - Een basiskookboek met recepten voor elk moment van de dag.

Smakelijck Groenten - Groenten als ontbijt of tussendoor? Eet meer groente!

Smakelijck Zoet - Een lekker bakboek boordevol zoete lekkernijen voor het weekend of een feestdag.

Smakelijck Zomer - Koken met de seizoenen mee van de maand april tot september.

Smakelijck Winter - Koken met de seizoenen mee van de maand oktober tot maart.

Alle Smakelijck kookboeken kosten 24,95 en zijn verkrijgbaar via de boekhandel of www.smakelijck.nl