• Williene Klinck
  • Williene Klinck
  • Williene Klinck

BDU-lezersactie: Smakelijck Zomer

PUTTEN Vorig jaar voorjaar heeft Smakelijck een kookboek uitgebracht genaamd Smakelijck Zomer. Het eerste deel van de tweedelige serie Smakelijck Zomer en Winter. In dit boek vindt de liefhebber ruim 100 recepten die vrij zijn van geraffineerde suikers en E-nummers. Pure recepten, met pure ingrediënten voor een gezonde en gevarieerde leefstijl. Veel van deze recepten zijn ook glutenvrij. Met dit kookboek kook je met de seizoenen mee. Dit is beter voor het milieu, voor de portemonnee en bovendien goed verkrijgbaar. De recepten zijn gemakkelijk te maken met goed verkrijgbare ingrediënten. In het boek staan zowel maaltijden, als ontbijtjes en lunches, als ook lekkere tussendoortjes en taart of gebak voor in het weekend of op een feestdag. De recepten zijn bedoeld voor de maanden april tot en met september.

Voor meer informatie zie: www.smakelijck.nl

BDU-LEZERSACTIE

Deze lezersactie loopt tot maandag 13 maart 2017. BDUmedia verloot 10 gratis kookboeken Smakelijck Zomer onder haar nieuwsbriefabonnees. Volg om hiervoor in aanmerking te komen de stappen 1 en 2.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op een gratis kookboek Smakelijck Zomer >>>

De winnaars worden maandag 13 maart 2017 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op een gratis kookboek.De winnaars worden maandag 20 februari 2017 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op een gratis kookboek.

MEER SMAKELIJCK: LEKKER UIT DE HAND GELOPEN

Smakelijck  is een lekker uit de hand gelopen hobby. Sinds het lezen van Corinne Gouget's boekje 'Wat zit er in uw eten' is auteur Williene Klinck rigoureus anders gaan koken en eten. Alle rode e-nummers zijn in de ban gedaan in huize Klinck. Maar dit wil niet zeggen dat er minder lekker gegeten wordt... integendeel! Williene creëerde recepten en publiceerde die op haar eigen site en later in een 5-tal kookboeken. 

RECEPTEN: COMBINEREN, PROBEREN, PUBLICEREN] 

Hoe Williene te werk gaat bij het maken van een nieuw recept? Ze verslindt talloze kookboeken, tijdschriften en doet ideetjes op onderweg. Op basis van alle informatie combineert ze ingrediënten en probeert ze dit thuis, in haar eigen gezin uit. Valt een recept in de smaak en is het gemakkelijk te bereiden, dan publiceert ze het op haar weblog. Zodat iedereen kan meegenieten! 

GEZOND ETEN: PUUR GENIETEN 

Runderknakworst met vrijwel geen rundvlees, 'Ik kies bewust' producten met de omstreden zoetstof aspartaam, biologische producten met toegevoegde hulpstoffen... consumenten zijn als het om gezond eten gaat inmiddels behoorlijk de draad kwijt. Williene Klinck wil ze helpen met praktische tips, slimme recepten en vooral: Gezond koken. Zodat mensen herontdekken hoe goed, gezond en lekker pure ingrediënten zijn. 

PUUR ETEN: EEN BLIJVENDE TREND

De belangstelling voor gezond en puur koken groeit bij consumenten. Zeker nu er steeds meer goede, praktische recepten beschikbaar zijn. Het is goed mogelijk dat na jarenlange trends rond dieetgoeroe's en afslankrages puur koken het grote publiek in beweging gaat brengen. Een trend die in de voedingsmiddelenwereld blijvende veranderingen teweeg zal brengen. 

SMAKELIJCK KOOKBOEKEN

Alle Smakelijck kookboeken op een rij:

Smakelijck Gezond & Gevarieerd - Een basiskookboek met recepten voor elk moment van de dag.

Smakelijck Groenten - Groenten als ontbijt of tussendoor? Eet meer groente!

Smakelijck Zoet - Een lekker bakboek boordevol zoete lekkernijen voor het weekend of een feestdag.

Smakelijck Zomer - Koken met de seizoenen mee van de maand april tot september.

Smakelijck Winter - Koken met de seizoenen mee van de maand oktober tot maart.

Alle Smakelijck kookboeken kosten 24,95 en zijn verkrijgbaar via de boekhandel of www.smakelijck.nl