Beleef de herfst in geuren en kleuren

STAVERDEN De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert op zondag 16 oktober een herfstwandeling op landgoed Staverden. Geniet van de vallende bladeren, kleurrijke paddenstoelen en de heerlijke boslucht die daarbij hoort. Misschien is het regenachtig of schijnt de zon. Hoe het weer ook is, landgoed Staverden is in de herfst altijd mooi. De boswachter besteedt onderweg aandacht aan de kleurrijke natuur in de herfst en de bijzondere geuren in het bos. Ook is er aandacht voor de flora en fauna op Staverden.

Start: 14.00 uur op de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Duur: ca. 2 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van geldige donateurspas. Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Barend Buysing Damsté, tel. (0341) 561 316.

Routebeschrijving:

weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats