Columns

Columnist:

Fabrieksterrein

Mikado in de lift

Anderhalve week geleden zijn wij bij de open dag van het nieuwe gemeentehuis geweest. De vrijdag ervoor was de officiële opening met hoogwaardigheidsbekleders geweest. Hoe zou dat geweest zijn als je daar onuitgenodigd zo naar binnen was gelopen?

Columnist:

Fabrieksterrein

Aangeboden herinnering

Net zoals ik zullen veel Puttenaren nog nooit bij de razziaherdenking op 2 oktober geweest zijn. Rond deze tijd zullen velen toch ook wel even extra met de herinnering aan de razzia bezig zijn.

Columnist:

Fabrieksterrein

Blauw

Ik durf het bijna niet hardop te zeggen dat ik een dieselauto rijd. Ik kan zeggen dat ik met mijn stationwagen ruim duizend kilometer kan rijden op een tankje van 45 liter. Dat maakt allemaal niets meer uit.

Columnist:

Fabrieksterrein

Positief begin

Als je net als wij geen zomervakantie gehad hebt, ga je andere dingen ondernemen. Zo zijn we bij veel activiteiten geweest die door de Puttense VVV en het winkelcentrum georganiseerd werden. Vanwege de hitte ging de activiteit BOERin eind juli niet door.

Columnist:

Fabrieksterrein

Té belastende toeristenbelasting

Als je net als ons geen schoolgaande kinderen hebt en niet in het hoofdseizoen op vakantie gaat, ben je nu niet zo bezig met de zomervakantie. Ik kwam er dus net achter dat de regio Zuid intussen al zomervakantie blijkt te hebben.

Columnist:

Fabrieksterrein

Hoog water

Ik kan op het moment van schrijven geen water meer zien. Nogal logisch, zul je wellicht denken. Dan moet je ook niet meedoen aan zo'n 7dagenwaterchallenge. Maar dat bedoel ik eigenlijk helemaal niet.

Columnist:

Fabrieksterrein

Uitdagende waterstanden

Ik snap best dat je als burgemeester of wethouder niet actief aan alle activiteiten mee kunt doen die je vanuit je functie aankondigt, opent of start. Een paar weken geleden kondigde wethouder Priem samen met Daniëlle Achterstraat van JongPutten de 7dagenwaterchallenge aan.

Columnist:

Fabrieksterrein

Burgerlijk verwijt

De afgelopen jaren heb ik in ingezonden en persoonlijke brieven mogen lezen dat ik onder andere calvinistisch, (klein)burgerlijk en laf ben. Die laatste snap ik niet helemaal.

Pagina's