Columns

Columnist:

Fabrieksterrein

Panemtractuosus-fobie

Na de kerstvakantie is het vroege ochtendritueel weer actueel, waaronder het meenemen van boterhammen naar het werk. Om de week haal ik bij een plaatselijke bakker vijf met goud bekroonde moutbroden die dan in de diepvries gaan.

Columnist:

Fabrieksterrein

Meest gelezen

Ik lees nog graag de krant in papieren vorm. Je kunt makkelijk koppensnellen en eventueel direct verder lezen als een stuk je interesseert. Online moet je vaak veel klikken en scrollen om te lezen wat je wilt lezen of om terug te gaan naar de overzichtspagina's.

Columnist:

Fabrieksterrein

Mikado in de lift

Anderhalve week geleden zijn wij bij de open dag van het nieuwe gemeentehuis geweest. De vrijdag ervoor was de officiële opening met hoogwaardigheidsbekleders geweest. Hoe zou dat geweest zijn als je daar onuitgenodigd zo naar binnen was gelopen?

Columnist:

Fabrieksterrein

Aangeboden herinnering

Net zoals ik zullen veel Puttenaren nog nooit bij de razziaherdenking op 2 oktober geweest zijn. Rond deze tijd zullen velen toch ook wel even extra met de herinnering aan de razzia bezig zijn.

Columnist:

Fabrieksterrein

Blauw

Ik durf het bijna niet hardop te zeggen dat ik een dieselauto rijd. Ik kan zeggen dat ik met mijn stationwagen ruim duizend kilometer kan rijden op een tankje van 45 liter. Dat maakt allemaal niets meer uit.

Columnist:

Fabrieksterrein

Positief begin

Als je net als wij geen zomervakantie gehad hebt, ga je andere dingen ondernemen. Zo zijn we bij veel activiteiten geweest die door de Puttense VVV en het winkelcentrum georganiseerd werden. Vanwege de hitte ging de activiteit BOERin eind juli niet door.

Columnist:

Fabrieksterrein

Té belastende toeristenbelasting

Als je net als ons geen schoolgaande kinderen hebt en niet in het hoofdseizoen op vakantie gaat, ben je nu niet zo bezig met de zomervakantie. Ik kwam er dus net achter dat de regio Zuid intussen al zomervakantie blijkt te hebben.

Pagina's