Columns

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Blauw

Ik durf het bijna niet hardop te zeggen dat ik een dieselauto rijd. Ik kan zeggen dat ik met mijn stationwagen ruim duizend kilometer kan rijden op een tankje van 45 liter. Dat maakt allemaal niets meer uit.

Positief begin

Als je net als wij geen zomervakantie gehad hebt, ga je andere dingen ondernemen. Zo zijn we bij veel activiteiten geweest die door de Puttense VVV en het winkelcentrum georganiseerd werden. Vanwege de hitte ging de activiteit BOERin eind juli niet door.

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Té belastende toeristenbelasting

Als je net als ons geen schoolgaande kinderen hebt en niet in het hoofdseizoen op vakantie gaat, ben je nu niet zo bezig met de zomervakantie. Ik kwam er dus net achter dat de regio Zuid intussen al zomervakantie blijkt te hebben.

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Hoog water

Ik kan op het moment van schrijven geen water meer zien. Nogal logisch, zul je wellicht denken. Dan moet je ook niet meedoen aan zo'n 7dagenwaterchallenge. Maar dat bedoel ik eigenlijk helemaal niet.

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Uitdagende waterstanden

Ik snap best dat je als burgemeester of wethouder niet actief aan alle activiteiten mee kunt doen die je vanuit je functie aankondigt, opent of start. Een paar weken geleden kondigde wethouder Priem samen met Daniëlle Achterstraat van JongPutten de 7dagenwaterchallenge aan.

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Burgerlijk verwijt

De afgelopen jaren heb ik in ingezonden en persoonlijke brieven mogen lezen dat ik onder andere calvinistisch, (klein)burgerlijk en laf ben. Die laatste snap ik niet helemaal.

Een gegeven paard…

Begin augustus wordt in Ermelo het Wereldkampioenschap Jonge Dressuurpaarden gehouden. Doen er Puttenaren mee? Geen idee. Doen er Puttense paarden mee? Geen idee. Heb ik een enorme affiniteit met paarden? Zeker niet.

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Dag Arlersteeg

Jarenlang heb ik gebruikgemaakt van de Arlersteeg naar en van mijn werk. Een aantal bestuurders vindt het een goed idee om allerlei wegen in het buitengebied af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer en daar valt de Arlersteeg nu dus ook onder.

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Rotnaam

Ik zal met de deur in huis vallen. Ik vind Putten een rotnaam voor een plaats. Niet dat het niet mooi klinkt of zo, maar het is gewoon erg onhandig als je wat wilt opzoeken. Vroeger zal men daar wel niet zoveel last van gehad hebben.

Pagina's