Columns

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Steakje los

Jaren geleden waren we met zes volwassenen in Florida. Na een lange autoreis hadden we stevige trek en vonden een Italiaans restaurant. We zaten aan een tafel waar je normaal met tien personen aan kon zitten en bestelden zes pizza's.

WOZ-bezwaar

Vorige week is de WOZ-beschikking weer binnengekomen. Het was geen verrassing dat deze hoger uit zou komen en dat de gecombineerde aanslag gemeentelijke belastingen ook flink gestegen was.

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Vrij parkeren

Het is al wel weer jaren geleden dat ik voor het laatst Monopoly gespeeld heb. Je weet wel, dat spel dat iedereen in de kast heeft liggen maar bijna nooit speelt. Ik heb het vroeger veel gespeeld met mijn zussen.

Martijn Fabriek

Columnist:

Fabrieksterrein

Onveilig

Vorige week werd aandacht geschonken aan de uitkomsten van een bezoekersonderzoek uit 2018. De titel 'Bezoekers tevreden over Putten' is een samenvatting van een mooie uitkomst voor Putten. Het hele onderzoeksrapport van 47 pagina's is te vinden op de website van de gemeente.

Fop- en schertspakket

Tussen oudejaarsavond en nieuwjaarsdag is een groot contrast in nieuwsberichten. Op oudejaarsavond zie je op het journaal vrolijke mensen in Australië die ons al gelukkig nieuwjaar wensen en naar groots vuurwerk zitten te kijken.

Uitnodigend asfalt

Ik had afgelopen vrijdagmiddag een verjaardagscadeau nodig voor iemand voor die avond. Natuurlijk had ik er eerder aan moeten denken. Verjaardagsdata komen over het algemeen niet als een verrassing uit de lucht vallen.

Boom in de gang

In het midden van de woonkamer staat een kale kerstboom van bijna twee meter lang. Kaal in de zin dat er nog geen kerstversiering in zit. Het zou niet best zijn als er nu een paar weken voor kerst al geen naald meer aan zou zitten.

Opnieuw geloven

Vroeg of laat ontkomen we er allemaal niet aan: we verliezen ons geloof. Ondanks wat onze ouders vertellen of wat we lezen komt er een moment dat we niet meer geloven dat er een heilige met handlangers uit Spanje komt en cadeaus en snoepgoed uitdeelt.

Pagina's