• Sfeervol Winterfeest in Putten

    WCP

Elsa & Olaf komen naar het Puttense Winterfeest

05-11-2016, 07:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 december 2016, 14:00 tot 21:00

Locatie:

, Putten
Centrum Putten
Putten

Het winkelcentrum van Putten wordt op zaterdag 17 december omgetoverd tot een winters decor. Het Puttense winterfeest is een jaarlijks evenement, waar door jong en oud al lang naar uit wordt gekeken. Tijdens het grootse evenement zijn de winkels geopend tot 21.00 uur.

Dit jaar is het thema Frozen Fantasie en zullen o.a. Elsa & Olaf uit de film Frozen een bezoek brengen aan Putten. Voor de kinderen is er een speciaal winters 'beleef & doe' plein ingericht volledig in het thema Frozen. Dit wordt gedaan door KindCentrum Putten op het pleintje bij de Oude Kerk. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met o.a. winterspelen, marshmallows smelten bij het kampvuur, zich laten schminken en lekker knutselen. En natuurlijk mogen de kinderen op de foto met Elsa & Olaf!

N.a.v. het kassucces van de film FROZEN, maken Myriam Cloosterman (regie) en Elly van Geest (productie) een grappige korte muziektheatervoorstelling 'Bevroren in 10 minuten' die tijdens de Puttense Winterfeest voor het winkelend publiek wordt gespeeld. Herkenbare personages, live-gezongen liedjes, het verhaal in een notendop inclusief een mooie kerstboodschap, worden meegegeven aan het publiek.

Ook zullen er weer fantastische ijssculpturen te bewonderen zijn in de spectaculair aangeklede Frozen Fantasie Straat. En mogen kinderen zelf ook proberen hoe het is om een ijssculptuur te maken.

Als vanouds zal ook de wintermarkt aanwezig zijn (Dorpsstraat, Verl. Dorpsstraat en Kerkstraat) waar veelal kerst- en winterproducten te koop zijn, zoals kerststukjes, kransen, gebreide sokken, vogelhuisjes, kaarsen en nog vele andere soorten producten. De inwendige mens wordt ook uitstekend verzorgd door middel van heerlijk vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk en glühwein.

Aan live muziek zal het ook zeker nu niet ontbreken. Op diverse locaties zijn er koren, bandjes en muzikanten die het nog gezelliger maken in het dorp. De vele sfeerverlichting, de livemuziek, de vuurkorven en de aanwezigheid van veel mensen zorgen voor een gezellige kerstsfeer.

Zaterdag 17 december 2016: 14.00 - 21.00 uur. Winkelcentrum Putten, Dorpsstraat-kerkstraat

Voor meer informatie: VVV Putten, 3881 BH Putten, Tel.: 0341351777