• Cabaretvoorstelling 12 oktober 2017

    Sabrina van den Heuvel

Eric van Sauers met 'De Lief en Leed Tour' in theater De Dialoog Ermelo

27-09-2017, 13:10 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 12 oktober 2017, 20:15 tot 22:15

Locatie:

Raadhuisplein 4, Putten
Theater De Dialoog
Putten

Een behendige en expressieve macho verteller.

Eric mag graag een beetje sarren en zuigen. Maar telkens laat de macho met het imposante fysiek een zachte, warme kant zien. Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid. Zuur wordt het echter nooit. Steeds is er de tedere verrassing. (Elsevier)

Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zal je ze ooit van je leven vergeten.

Na het zeer succesvolle en fascinerende programma 'Ontroert' komt Van Sauers nu om met liefde het leed te delen. Komisch. Meeslepend. Urgent. Comedy recht uit het hart.

Eric van Sauers was al gepokt en gemazeld in het stand-upcomedy collectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde. Hij was met veel voorstellingen ook al in ons theater De Dialoog te bewonderen.

www.ericvansauers.nl

donderdag 12 oktober 2017, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 17,00 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl