• Fratsen 2017

    Erik Rudolfs

FRATSEN

17-08-2018, 17:16 | Lezersnieuws | Tim Smit

Datum:

zaterdag 25 augustus 2018, 11:00 tot 17:00

Locatie:

Dorpsstraat 1
Winkelcentrum Putten
Putten

DAG ZOMERVAKANTIE, TIJD VOOR FRATSEN! Kunst en Cultuurspektakel verplaatst naar laatste weekend vakantie

PUTTEN - Zaterdag 25 augustus is het weer tijd voor Fratsen. De tweede editie is verplaatst naar het laatste weekend van de vakantie zodat ook de inwoners van Putten volop kunnen genieten van het kunst en cultuuraanbod in hun gemeente. Met een dorp vol kramen, muziek, activiteiten en kunst in etalages, wordt het een heerlijke dag van 11:00 ? 17:00 uur.

Ook tijdens deze tweede editie van Fratsen zijn de kunstenaars van ons dorp weer aan de slag gegaan om voor een winkel een kunstwerk te maken in de etalage. Dit keer was de basis een paspop waar men mee mocht doen en laten wat men wilde. Het resultaat is ook tijdens Fratsen te zien. Volwassen kunnen kijken bij verschillende demonstraties en kunsten aan de kramen in de straten, maar ook luisteren naar vrolijke noten van Big Band Putten, 5Hoog en NedNeed.

Ook voor de kinderen is er weer genoeg te doen. Zo kunnen zij zich vermaken bij ??n van de activiteiten van KindCentrum Putten of een Plaat beschilderen op het LP Plein. Ook het succes van vorig jaar, namelijk het Krijtplein, keert weer terug. Kinderen kunnen hier alles voorzien van mooie krijttekeningen, stoelen, tafels, kastjes of misschien nog wel iets groters.

Laat je verrassen en geniet van Fratsen. Zaterdag 25 augustus van 11:00 ? 17:00 uur in het centrum van Putten.

FRATSEN wordt georganiseerd door VVV Putten en Cultuurkust in opdracht van WCP (en Gemeente Putten)