Informatieavond Alpha cursus

10-08-2017, 12:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 7 september 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Beulekampersteeg 3, Putten
Zuiderkerk, Putten
Putten

Welkom op de Alpha cursus!

Heeft wat ik doe zin?

Waar draait het om in mijn leven?

Is er meer dan mijn werk, studie of sport?

Christenen geloven dat er inderdaad méér is. Op een eigentijdse manier maakt de Alpha cursus duidelijk wat christenen geloven. Een Alpha cursus is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Alpha kan ook gevolgd worden door iedereen die met het christelijk geloof is opgevoed maar opnieuw deze basis wil doordenken. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten, die altijd met een maaltijd beginnen, komen de belangrijkste aspecten van het christelijk geloof aan de orde. Er is alle ruimte om vragen te stellen en gelegenheid om met anderen in ontspannen sfeer door te praten over inspirerende christelijke onderwerpen.

Jong of oud, gelovig of niet gelovig, vragen of twijfels, u/jij bent van harte welkom op de Alpha cursus die in september van start gaat in de Hervormde Gemeente van Putten. Deelname aan deze cursus is gratis.

Op 7 september a.s. is er een informatieavond waarop vrijblijvend kennis gemaakt kan worden met de Alpha cursus. Deze avond wordt gehouden in de Zuiderkerk, Beulekampersteeg 3 in Putten en begint om 19.30u. Daarna mag u/jij beslissen of u/jij mee wilt doen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.hervormdputten.nl/geloven of neem contact op met C. Dogterom via Alpha@kerknetputten.nl of 06-42493821