Mantelzorgcompliment 2017

16-08-2017, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 29 oktober 2017, 16:43

Locatie:

Brinkstraat 91, Putten
Stroud
Putten

Gemeente Putten stelt in 2017 een mantelzorgcompliment beschikbaar om waardering te tonen voor de belangeloze inzet van mantelzorgers voor hun naasten. Het mantelzorgcompliment bestaat uit een tegoed van € 100,00. Het geld kan worden overgemaakt op een bankrekening, uitgekeerd worden in de vorm van VVV bonnen of als tegoed op de WCP pas worden opgeladen. Wie voor die laatste optie kiest krijgt van WCP €10,- extra omdat de Puttense winkeliers ook graag hun waardering tonen voor mantelzorgers. Het tegoed op de WCP pas is besteedbaar bij ongeveer 50 ondernemingen in Putten.

Mantelzorgers komen voor het mantelzorgcompliment in aanmerking wanneer zij in 2017 langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur per week onbetaald hulp bieden of hebben geboden aan een naaste met een psychische stoornis, een ziekte of een handicap, die inwoner van Putten is.

Stichting Welzijn Putten verzorgt de uitreiking van het mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment kan vanaf 21 augustus tot 30 oktober aangevraagd worden via het aanvraagformulier op de website van Stichting Welzijn Putten: www.swputten.nl. De uitbetaling zal plaatsvinden in de week van 6 november tot 10 november. U ontvangt daarvoor -na het indienen van de aanvraag- een uitnodiging via de e-mail.

Mensen die niet met de computer kunnen omgaan kunnen op dinsdagmorgen of op vrijdagmiddag bij Stichting Welzijn Putten langs komen om samen met een medewerker de aanvraag in te dienen. Een legitimatiebewijs is daarbij noodzakelijk. Stichting Welzijn Putten is te vinden in Stroud, Brinkstraat 91 te Putten.