• Logo week van de loopbaan

    Noloc
  • Loopbaancoach

    Yvette Wolterinck

Neem je loopbaan eens onder de loep.

06-08-2018, 14:29 | Lezersnieuws | Marlies van Venrooij

Datum:

maandag 17 september 2018, 00:00 tot woensdag 19 september 2018, 00:00

Locatie:

Diverse straten
Diverse straten
Putten

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke?Week van de Loopbaan van 17 t/m 21 september 2018.?Je kan dan vrijblijvend kennis maken met een Noloc loopbaanexpert? bij jou in de buurt en je krijgt advies over jouw loopbaanvraag.

Speciaal voor deze week stel ik mijn praktijk open en bied ik, via workshops en 1 op1 gesprekken,?mijn expertise?gratis?aan. Heb jij een vraag die te maken heeft met jouw loopbaan, je werk of met solliciteren en heb je behoefte om hierover van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach in de regio Putten? Bekijk dan de mogelijkheden op https://altijdleukwerk.nl/week-van-de-loopbaan/

Waarom is dit interessant voor jou?? Net als bij een jaarlijkse keuring van de auto is het handig om ??n keer in de zoveel tijd te kijken hoe het gaat met je werk. Ben je nog wel tevreden, heb je wel voldoende uitdagingen, sluit jouw kennis en kunde nog wel aan bij wat er gevraagd wordt in het werk. Kortom, kan jij zo nog wel lekker door blijven werken of moet er toch wat gebeuren.?

Onderzoek wijst uit dat meer dan de helft van de werkenden het niet zo naar de zin heeft op het werk. Als dit ook voor jou zo is, dan is het handig om te weten wat je dan wel wilt. Hierover kan je in gesprek gaan met een loopbaancoach.

Wat is er mogelijk? Ik nodig je uit om een blik te werpen op mijn webpagina voor de mogelijkheden om met mij in gesprek te gaan, gratis en geheel vrijblijvend tijdens de Week van de Loopbaan. https://altijdleukwerk.nl/week-van-de-loopbaan/

Wie ben ik? ?Mijn naam is Marlies van Venrooij. Ik ben zelfstandig loopbaanadviseur en het is mijn missie om 50% van de werkende Nederlanders met plezier naar het werk te laten gaan. Dit doe ik door mensen hun zelfkennis te vergroten en daardoor hun keuzemogelijkheden. Als jij weet wat je kan, wat je wilt, weet hoe je je werk wilt doen en weet waar je dat op welke manier kan halen, dan kan jij betere keuzes maken in je loopbaan en doe jij werk wat bij jou past.?

(Noloc is de beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals en jobcoaches )