• Werken aan je relatie

    W. Gugler

Op vrijdag 19 januari 2018 start voor de achtste keer een Marriage Course in Putten.

18-11-2017, 14:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 19 januari 2018, 22:00 tot vrijdag 20 april 2018, 19:00

Locatie:

Voorthuizerstraat 14, Putten
't Voorhuys
Putten

Over de Marriage Course

Tips, tools en verdieping voor je relatie! Dat is de Marriage Course. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je hoe jouw relatie nog sterker kan worden.

Wat is de Marriage Course?

De Marriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Voor wie?

Is je relatie in een nieuwe fase door een verandering in carrière, de komst van een baby of andere life-events? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Dan is de Marriage Course echt iets voor jou! De cursus is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent of samenwoont. Als je al een sterke relatie hebt, zal deze cursus je helpen je relatie verder te verbeteren.

Hoe werkt het?

De avond begint met een lekker diner voor twee in candle light sfeer. Na het eten ga je aan de slag met het thema van de avond. De avond bestaat uit een dynamisch geheel, waarbij meestal videoclips, persoonlijke toespraken van cursusleiders en interactie tussen jou en je partner worden afgewisseld. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt heel wat uiteenlopende opdrachten. Dat kan een vraag aan elkaar zijn, of je moet bijvoorbeeld allebei een schema invullen. Vaak volgen er meerdere eyeopeners op een avond: "Oh, denk jij zo!?" Of je herinnert je weer: 'Ah, natuurlijk, dat is een verschil!'

Waarom?

Je ontmoet je partner op een nieuwe manier! Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten. Ieder komt met zijn eigen verhaal, karakter en issues. Daar is alle ruimte voor, omdat je met zijn tweeën in gesprek bent. Kortom: in zeven avonden dichter bij elkaar.

Welkom

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op de Marriage Course welke begint op vrijdag 19 januari 2018 in t' Voorhuys van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14. Voor vragen en aanmelden: Werner & Hanna Gugler, w.gugler@filternet.nl, 0341-363629.Voor meer informatie zie: www.andreaskerkputten.nl/marriage-course