• Ineke nodigt je uit voor het 25 jarig jubileum van MeCeBi

    MeCeBi

Open Huis 25-jarig jubileum MeCeBi

19-06-2018, 10:00 | Lezersnieuws | Gerieke Dunsbergen

Datum:

zaterdag 23 juni 2018, 12:00 tot 15:00

Locatie:

Harderwijkerstraat 75
MeCeBi
Putten

MeCeBi, het medisch centrum voor biofysische geneeskunde, bestaat 25 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Zaterdag 23 juni houden ze daarom een Open Huis. Van 12.00 ? 15.00 uur is iedereen welkom in hun centrum in Putten. Bij MeCeBi hebben ze er ontzettend veel zin in: ?In 25 jaar hebben wij heel veel mensen mogen helpen naar een betere gezondheid en kwaliteit van leven. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor.?

Ineke van den Berg, eigenaresse van MeCeBi: ?Het wordt een fantastische dag. Tijdens het Open Huis kunnen mensen een kijkje nemen achter de schermen en kennis maken met ons team.?

Twijfelt u of u een behandeling wilt volgen bij MeCeBi? Dan is dit een mooie kans om wat meer te weten te komen. Ineke: ?Wij leggen graag onze behandelingsmethode uit. Onze therapeuten lopen rond om vragen te beantwoorden. Ook zijn er ervaringsdeskundigen, mensen die de behandeling zelf hebben gevolgd, aanwezig.?

?Maar?, zegt Ineke, ?dat is niet alles. Wij hebben allemaal leuke dingen geregeld voor ons Open Huis. We hebben lekkere, gezonde en biologische hapjes en drankjes voor iedereen klaarstaan. Zo hebben we een BBQ met vlees van Ecofields en een ijskar met gezonde ijsjes. Ook zijn er leuke activiteiten voor de kinderen, zoals een springkussen, schminken en spelletjes. En tot slot zijn er mooie prijzen te winnen en geven wij iedereen een Goodybag met verrassende producten.?

Wilt u graag een kijkje nemen? Dat kan! Iedereen is welkom. Dus neem u partner, vriend(in) en/of kinderen gezellig met u mee.