• Intocht van Sinterklaas

    VVV Putten

Pietenpret in Winkelcentrum Putten

08-11-2018, 14:29 | Lezersnieuws | Gerieke Dunsbergen

Datum:

zaterdag 1 december 2018, 13:00 tot 17:00

Locatie:

Dorpsstraat 1
Winkelcentrum Putten
Putten

Midden in het centrum op het Pietenpretplein is van alles te beleven en te doen. Op het plein bij Van Ganswijk helpen Knutselpiet, Schminkpiet en Spelletjespiet de medewerkers van Kindcentrum Putten met tal van leuke activiteiten voor kinderen. Wie wint de Amerigo race?

Sinterklaas heeft ondertussen een heel programma. Hij wil voor pakjes avond graag op en top fit zijn en er picobello uit zien en daarvoor moet hij nog langs een aantal winkels zoals de drogist, de cadeauwinkel en de supermarkt.

Zo gaat hij o.a. langs PLUS Dee om te checken of er nog wel voldoende pepernoten zijn. Ook wil de Sint naar DA Verweij waar hij zich heerlijk laat parfumeren en kinderen zich kunnen laten schminken. Vervolgens zal de Sint bij HoutTerug iemand verrassen met een houten hart surprise. Kom je ook kijken?

Daarna drinkt hij een heerlijke kop warme chocomelk met de kinderen bij Emjoy en zoekt de Sint nog een heerlijke (pak)huis geur uit bij Equivalenza. Ondertussen mogen de kinderen een leuk cadeautasje versieren.

Rond 16.30 uur neemt Sint plaats op zijn mooie stoel bij de Hema. Hij gaat een aantal kinderen blij maken met prijzen voor het maken van de mooiste kleurplaat. Heb je nog geen kleurplaat? Je kunt de kleurplaat ophalen bij één van de vele winkels in het centrum van Putten.

Tijdens deze gezellige middag speelt de Pepernotenband vrolijke sinterklaasliedjes.

13:00-17:00 uur Pietenpret plein - pleintje Van Ganswijk

Voor de laatste voorbereidingen voor pakjes avond komt Sint naar Putten. Kom jij hem helpen?:

13:00 uur Pepernoten check - PLUS Dee
13:30 uur Sint laat zich parfumeren – DA Verweij
(kinderen mogen zich laten schminken) 14:00 uur Houten hart surprise - HoutTerug 14:30 uur Sint op het Pietenpretplein - Kindcentrum bij Van Ganswijk 15:30 uur Warme choco drinken - Emjoy 16:00 uur (Pak)huis geur inspiratie – Equivalenza (kinderen mogen een cadeautasje versieren) 16:30 uur Uitslag kleurplatenwedstrijd – HEMA 17:00 uur Einde Pietenpret