• Putten Power Run

    Rick Vaarkamp

Putten Power Run 2017: schrijf je nu in!

09-02-2017, 20:01 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 26 mei 2017, 16:30 tot 19:00

Locatie:

, Putten
Fontanusplein, Putten
Putten

Met nog ruim drie maanden voor de boeg is de organisatie van de 7e Putten Power Run (PPR) weer in volle gang. In 2017 wordt voor de 7e keer de PPR gehouden op de vrijdag na Hemelvaart, dit jaar op vrijdag 26 mei.

Start -en finish vinden plaats in het gezellige centrum van Putten (Fontanusplein). De deelnemers aan de halve marathon starten om 16.30u, alle overige afstanden starten om 17.00u!

Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een hardloopevenement van 500 deelnemers. De PPR is een sportief hardloopevenement, waaraan iedereen kan meedoen, beginnende en doorgewinterde hardlopers, vrienden, buren en collega's!

Het parcours over 5 km, ¼ marathon en een ½ marathon loopt door het Putterbos, een mooi en behoorlijk uitdagend parcours.

Meer informatie over de Putten Power Run vindt u op onze website www.puttenpowerrun.nl Inschrijven kan via www.inschrijven.nl Iedere deelnemer ontvangt na afloop een leuke herinnering!

De opbrengst van de PPR komt ook dit jaar weer ten goede aan speciale kinderprojecten van de Stichting Rusland Kinderhulp Putten in Wit Rusland, waar veel kinderen nog steeds te kampen hebben met de gevolgen van de ramp in Tsjernobyl. Afgelopen jaar kon de PPR een cheque van € 4.000 overhandigen aan de SRK voor diverse projecten in Verhnedvinsk, Wit Rusland.