• Putten Power Run

    Bert Doppenberg

Putten Power Run 2018: schrijf je nu in!

27-01-2018, 20:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 april 2018, 16:30 tot 19:30

Locatie:

, Putten
Fontanusplein, Putten
Putten

Met nog ruim twee maanden voor de boeg is de organisatie van de de Putten Power Run (PPR) weer in volle gang. Op 14 april 2018 wordt voor de 8e keer de PPR gehouden, dit jaar voor het eerst op een zaterdag.

Start -en finish vinden plaats in het gezellige centrum van Putten (Fontanusplein). De deelnemers aan de halve marathon starten om 16.30u, alle overige afstanden starten om 17.00u! Het parcours over 5 km, 10 km en een ½ marathon loopt door het Putterbos, een mooi en behoorlijk uitdagend parcours.

Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een hardloopevenement van 500 deelnemers. De PPR is een sportief hardloopevenement, waaraan iedereen kan meedoen, beginnende en doorgewinterde hardlopers, vrienden, buren en collega's!

De Putten Power Run maakt in 2018 onderdeel uit van het Rabobank Randmerencircuit. Daar maken naast de Putten Power Run de volgende evenementen onderdeel uit van: de Halve Marathon van Harderwijk (10 maart 2018), de Halve van Nijkerk (21 april) en de Halve Marathon Ermelo (2 juni). Deelnemers die aan tenminste drie van de vier evenementen deelnemen scoren punten en worden opgenomen in het Randmerencircuit-klassement. De deelnemers die zich klasseren ontvangen na afloop een mooi functioneel hardloopshirt en worden uitgenodigd voor een afsluitend hardloop-gala.

Meer informatie over de Putten Power Run vindt u op onze website www.puttenpowerrun.nl Inschrijven kan via www.inschrijven.nl Iedere deelnemer ontvangt na afloop een leuke herinnering!

De opbrengst van de PPR komt ook dit jaar weer ten goede aan speciale kinderprojecten van de Stichting Rusland Kinderhulp Putten in Wit Rusland, waar veel kinderen nog steeds te kampen hebben met de gevolgen van de ramp in Tsjernobyl. Afgelopen jaar kon de PPR een cheque van € 4.000 overhandigen aan de SRK voor diverse projecten in Verhnedvinsk, Wit Rusland.