• Bigband The Convocation, 17 februari, Barneveld

    SJCB

Puttense orkestleider geeft optreden in Barneveld

12-02-2018, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 februari 2018, 20:00

Locatie:

Groen van Prinstererlaan 2, Putten
Bethelkerk, Barneveld
Putten

Komende zaterdag, 17 februari, geeft bigband The Convocation een uniek jubileumconcert in Barneveld. En er wordt flink uitgepakt want als gastsolisten zijn o.a. Dwight Dissels en Pearl Joan aanwezig. De orkestleider van dit bijzondere concert is de Puttense Hans van Wingerden.

Reden voor dit concert is het 10 jarig bestaan van de bigband. Een mijlpaal voor dit bijzondere orkest: de enige gospel bigband in heel Europa! In het repertoire is dan ook met name spetterende blackgospel, soul en jazz te vinden.

"De afgelopen 10 jaar hebben we geweldige optredens mogen verzorgen. Van optredens voor het koninklijk huis tot grote theaterconcerten en TV optredens. Daar gaan we nu op terugblikken, net als op de vele samenwerkingen met (inter)nationale artiesten zoals Edsilia Rombley, Shirma Rouse, Do en vele anderen" aldus Hans.

"Speciaal voor dit concert hebben we een aantal fantastische gastsolisten gestrikt. Niemand minder dan Dwight Dissels, bekend van o.a. The Voice of Holland en The Passion, zal samen met ons het podium op stappen om heerlijke blackgospels te gaan zingen. De repetities waren al geweldig, dus het belooft echt fantastisch te gaan worden!"

Voor dit concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Ga hiervoor naar www.convocation.nl