• Overzichtsfoto Beachpull

    Eigen foto
  • Overzichtsfoto Beachpull

    Rini Jansen Dronefotografie

Total Agri Beachpull Putten

01-07-2018, 10:41 | Lezersnieuws | Gerjanne Staal - Doppenberg

Datum:

vrijdag 13 juli 2018, 18:00 tot zaterdag 14 juli 2018, 01:00

Locatie:

Strandboulevard
Evenemententerrein Strand Nulde
Putten

Geniet vanaf de tribune van het motorische spektakel en de spannende competities tijdens de wedstrijden. Beachpull is een groots tractor pulling evenement dat eenmaal per jaar in Putten gehouden wordt. Tractor pulling is een motorische sport waarin de meest krachtige machines met elkaar de strijd aangaan om een sleepwagen over een zover mogelijke afstand te verplaatsen. De deelnemers zijn zeer professioneel met hun sport bezig. Binnen de NTTO (de Nederlandse Truck en Tractor pulling Organisatie) rijden de tractoren in verschillende klassen met indelingen naar gewicht en vermogen. Deelnemers moeten voldoen aan de voor die specifieke klasse geldende regels en technische eisen cq. beperkingen. Voor alle klassen geldt dat het maximale startgewicht inclusief alle motor-vloeistoffen en de rijder is. Let op: een bezoek aan een wedstrijd van deze ultieme vorm van motorsport kan een verslavende werking hebben! Naast het sportieve aspect is er daarnaast de nodige ruimte voor vermaak in de vorm van interessante kramen met speciale aanbiedingen, het kinderplein en een swingende after party op beide avonden. Zin in een hapje en een drankje? Ook dan komt u bij ons niets te kort! Een bezoek aan de tractor pulling wedstrijd Beachpull Putten is een compleet dagje uit.

WELKOM IN DE FEESTTENT! Tijdens de 18e editie van de Beachpull zal er wederom een feesttent aanwezig zijn op het evenemententerrein. De muzikale aanvulling van de Beachpull bestaat ook dit jaar weer uit gave artiesten. Op vrijdagavond warmt de Puttense band BDM de bezoekers op met een knallende drive-in show. De hoofdact op vrijdagavond is dit jaar de band BZB, onder andere bekend van de hits Echte Vrienden en Koning Pintenman!

Ook op zaterdag zal BDM de aftrap in de feesttent verzorgen. Na het grote succes van vorig jaar zal dit jaar op zaterdagavond als hoofdact Lekke Band opnieuw naar Putten komen. Na een dagje zon, zee en ronkende motoren een knallende after party meemaken? Kom dan naar de feesttent op de Beachpull. Kijk voor actuele informatie op www.beachpull.nl of bezoek de Facebook.com/Beachpull