• Winterwonderland bij NOW/EmJoy

    WCP
  • Marshmallows smelten op het kinderplein

    WCP
  • IJssculpturen carven

    WCP

Verrassende activiteiten tijdens het Winterfeest in Putten

06-12-2017, 22:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 december 2017, 14:00 tot 21:00

Locatie:

, Putten
Winkelcentrum Putten
Putten

Winkelcentrum Putten wordt zaterdag 16 december van 14.00 tot 21.00 uur omgetoverd tot een sfeervol winters decor. Met een sfeervolle schaatsbaan, kerstmarkt, live muziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils!

Dit jaar kan er heerlijk geschaatst worden tijdens het Winterfeest! Kom dus ook gezellig een pirouetje draaien op de mooi verlichte schaatsbaan. Schaatsen zijn gratis te leen.

Ook is er ijssculpturen carven waarbij kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker. Kinderen die willen ervaren hoe het is om een ijssculptuur te maken kunnen dit zelf onder deskundige begeleiding uitproberen.

Nieuw dit jaar is het prachtige kunst en muzikale programma tijdens het Winterfeest. Deze dag zullen maar liefst vijf koren en nóg meer muzikale groepen en bandjes optreden. Speciaal voor het Winterfeest zal het oude postkantoor opengesteld worden en zal er een kunst expositie en zal er sfeervolle muziek zijn waarbij artiesten elkaar afwisselen.

Als vanouds zullen de Glazenhuislopers feestelijk onthaald worden en zal er weer een sfeervolle kerstmarkt zijn waar kerst- en winterproducten te koop zijn en leuke activiteiten plaats vinden. Ook aan de inwendige mens is gedacht en zijn er heerlijk vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk te verkrijgen op de kerstmarkt.

En ook voor de kinderen belooft het een feestje te worden! Want het Winterfeest staat bol met gratis kinderactiviteiten zoals een Disneyparade, Schaatsbaan, een ballonnen-glow-optocht en het sprookjesachtige Winterwonderland plein van KindCentrum Putten waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, knutselen, marshmallows smelten bij het kampvuur én Olaf & Elsa, en dit jaar vele andere Disneyfiguren, kunnen ontmoeten! De Eyecatcher op het kinderplein is de reusachtige SnowGlobe waar je een mooi familiekiekje kunt maken.

KindCentrum Putten heeft naast Olaf en Elsa o.a. ook Anna, Bella, Assepoester, Sneeuwwitje, Mickey & Minnie Mouse uitgenodigd voor een heuze Disneyparade. Tijdens de 2e Disneyparade kunnen alle kinderen aansluiten met de Ballonnen-Glow-optocht. Na de parades kun je uiteraard nog even op de foto met één van de Disneyvrienden in de SnowGlobe.

Kortom; reden genoeg om 16 december het winkelcentrum van Putten te bezoeken.

Zie voor uitgebreide informatie en het programma: www.winkelcentrumputten.nl