• Koning Bos tijdens Boom in Putten 2017

    Erik Rudolfs

WCP bezorgt Putten weer een feestje

18-06-2018, 10:45 | Lezersnieuws | Tim Smit

Datum:

zaterdag 14 juli 2018, 13:00

Locatie:

Dorpsstraat 1
Winkelcentrum Putten
Putten

Derde editie BOOM IN? Putten

Naast het sfeervolle festival op Landgoed Schovenhorst vrijdag 13 juli, is het de dag daarna ook weer feest in het centrum van Putten. Met behulp van de WCP haalt de VVV samen met Cultuurkust de natuur en het bos naar de winkelstraten toe met het festival voor het hele gezin.

Voor ieder wat wils Op zaterdag 14 juli is er weer van alles en voor iedereen te doen in het centrum van ons dorp. Oscar draait plaatjes aan de terrassen van 2Brothers en de Dikke deur. Kind Centrum Putten verzorgd weer de nodige activiteiten voor kinderen. Er is een theater in een wagen, straat theater, poppenkast en nog meer muziek. En alsof dat nog niet alles was. Al deze activiteiten en voorstellingen zijn gratis toegankelijk!

Woodcarvers Tijdens BOOM IN? zullen er ook woodcarvers aanwezig zijn die met de kettingzaag mooie sculpturen zullen maken. Het is ook mogelijk om voor deze dag een opdracht te geven aan ??n van deze houtkunstenaars. Voor een bijdrage van 200 euro maken zij voor u een houtwerk naar keuze voor in uw tuin of misschien wel winkel. Voor meer informatie daarover kan men contact opnemen via evenementen@winkelcentrumputten.nl

Maak zelf een Rabootje Ook de Rabobank is weer van de partij. Na het grote succes van het Rabobankje timmeren, kunnen kinderen nu een Rabootje komen maken die met behulp van een ballon echt kan varen.

Heb je ook zin in al deze gezelligheid? Kom dan met de hele familie op zaterdag 14 juli tussen 13:00 en 17:00 uur naar het centrum van Putten en ga genieten, ravotten en doen!

Meer informatie: www.boominputten.nl