Workshop Mind Boost door boetseren

22-11-2017, 20:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 24 januari 2018, 09:00

Locatie:

Da Costastraat 129, Putten
Putten
Putten

Workshop Mind Boost door boetseren: klei verzet je gedachte en brengt rust in je lijf

Zou je meer rust en balans willen in je leven of wil je op onderzoek bij jezelf wat de rode draad in je leven is? Ga op ontdekking tijdens een workshop boetseren.

De workshop is een combinatie van life coaching, op thema's die spelen in je leven waar je wat mee wil, en een object van klei maken.

Zit je met vragen zoals: hoe laat ik iets los? Kan ik minder piekeren? Waarom ben ik zo snel boos/geïrriteerd? Door het boetseren geef je speels vorm aan je gevoel. Onderdeel van de workshop is een telefonische intake, hier ga je samen met een life coach je (coach) vraag bepalen.

Tijdens de workshop zijn er momenten van stilte, ontspanningsoefeningen of gewoon even gezellig met elkaar praten. In de veilige setting van maximaal 4 deelnemers wordt er ook op elkaar feedback gegeven. Soms is het horen dat je het goed doet al prettig. We geven elkaar support in de groep.

Klei is een heel aards materiaal. Het is een vaste substantie waar kracht voor nodig is om het te vormen.  Wanneer je boetseert worden je handen warmer, je bloed gaat sneller stromen en je lijf wordt actiever betrokken bij wat je doet.

Het uiteindelijke object kan staan voor een life-event waar je wat in verwerkt hebt, het kan een anker worden van wat je geleerd hebt of een liefdevolle herinnering aan een periode in je leven.

Het effect van deze workshop is o.a.:

- Geconcentreerd kunnen blijven

- Los van de vele indrukken in ons gewone leven

- Beter kunnen ontspannen

- Beter contact met jezelf

Duur

Van 9.00 tot 12.00 uur op woensdag 24 januari en vrijdag 16 februari

Locatie

Da Costastraat Putten

Kosten

40,- per persoon

Begeleiders

Marie-anne Schuring: boetseert en geeft workshops

Andrea Brouwer: loopbaan- en life coaching

Inschrijven of meer informatie:

maschkeramiek@gmail.com 0341 36 35 04

abrouwer@etop.nl 06 23 14 93 87