'Betrokken omgeving'

14-09-2018, 11:48 | Lezersnieuws | stichting welzijn putten

Op dinsdag 9 oktober gaat de training ‘Betrokken Omgeving’ van Impluz van start in Putten. De training is voor partner(s), ouder(s) en andere naastbetrokkenen van mensen met psychische en/of lichamelijke problemen. Het doel is om naasten beter te laten omgaan met de situatie waarin zij zich bevinden en om ervoor te zorgen dat de naasten niet overbelast worden.

De training ‘Betrokken Omgeving’ bestaat uit 4 bijeenkomsten met allen een apart thema. Thema’s zijn oa. balans draaglast en draagkracht, leren voor jezelf te zorgen en anders te leren denken. Tevens staat communicatie met de dierbare en anderen centraal.

De bijeenkomsten duren 2 uur en vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur in Stroud, Brinkstraat 91 te Putten. De training wordt gegeven door een preventie medewerker van Impluz en een medewerker van Welzijn Putten. Na aanmelding voor de training vindt er een telefonische kennismaking plaats met de trainer van Impluz. Tijdens dit gesprek krijgt u uitleg over de training, kunt u uw eigen situatie toelichten en wordt er samen met u gekeken of de cursus bij u past.

De training is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Putten en Ermelo. U kunt zich aanmelden tot 1 oktober as. Deelname is gratis.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met Welzijn Putten, 0341-357078 of info@swputten.nl.