• Genomen tijdens eigen vakantie naar Zuid-Afrika met gezin

    Eigen foto

Bianca Jansen wint titel: Beste Zelfstandig Reisadviseur 2019!

13-01-2019, 21:45 | Lezersnieuws | Bianca

Putten, Bianca Jansen is woensdag 9 januari jl., op de vakantiebeurs Vakdag, uitgeroepen tot Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) van Gelderland 2019. Deze titel is Dé grote Award binnen de Nederlandse reiswereld. Naast het winnen van deze prestigieuze prijs, mag zij afreizen naar Peru en Curaçao, gesponsord door de vakjury.

 

Vorig jaar is de verkiezing van start gegaan in september onder de noemer “Samen sta je sterk”. Nederland telt op dit moment ongeveer 1.100 reisadviseurs, welke als zelfstandig ondernemer vanuit huis werken. De eerste ronde bestond uit het maken van een offerte, waarbij beleving, up-selling en cross-selling belangrijke meetpunten waren. Hierna volgde de tweede en derde ronde waar Jansen haar kennis, ondernemerschap, samenwerking en marketingvaardigheden werden getest. In november vorig jaar werd bekend dat Jansen door was naar de halve finale. Deze battle werd gestreden op Rotterdam Airport. In drie kwartier moest iedereen een digitaal moodboard maken van een vakantie voorstel met verplichte elementen en gepresenteerd worden aan de vakjury. Het verlossende woord kwam eind november vorig jaar: door naar de finale!

 

Vakjury

Bij de finale werd Jansen geacht de vakjury te overtuigen van haar kunnen. De vakjury bestond uit grote namen uit de reiswereld. Zoals onder andere KLM, ANVR, Sunny Cars, Riksja Travel, Travmagazine, RIU Hotels & Resorts, Curaçao Toerisme, CROP registeraccountants, Solution Trainingen, Avilla Beach Hotel en Lions Dive Beach Resort Curaçao. Tijdens de uitreiking van de Awards benoemde de jury de sterke punten van Jansen:

- Het behalen van een zeer goede marge;
- Heldere kijk wat zij als ZRA wil bereiken;
- Zeer gefocust op landen kennis;
- Hele goede balans tussen werk en privé.

 

The Travel Club Putten

Jansen is vier jaar geleden gestart als ZRA bij de franchise organisatie: The Travel Club. Hiervoor heeft zij 18 jaar gewerkt als reisadviseur voor een reisbureau. Het uitzoeken van een vakantie en de juiste keuze maken, vergt vaak veel tijd. Als persoonlijk reisadviseur kan zij samen met de klant de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan bij de klant thuis, op locatie, telefonisch of per mail. Persoonlijke aandacht en hoge service staan voor Jansen centraal, immers een tevreden klant is een basis voor een langdurige relatie.