Bites and Business netwerkdiner bij De Wildtshof in Uddel

24-05-2018, 21:47 | Lezersnieuws | myra

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op12 juni a.s Dit keer op een bijzonder locatie, het Paardenpension De Wildtshof in Uddel. We laten ons hier verwennen door een heerlijke cateraar. De avond is uitsluitend voor  ondernemende vrouwen zowel zelfstandig als in loondienst.

In een informele setting en altijd zonder spreker of thema. Alle leeftijden, alle beroepen en alle opleidingsniveau's. We geloven dat iedereen een ander kan inspireren en verder helpen, we hebben immers allemaal ideeën, ervaringen, kennis en een netwerk. Het is altijd op afwisselende locaties en bedoeld voor ondernemende vrouwen in een ruime straal rond Barneveld. Elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen, kennis delen en elkaar verder helpen middels de enveloppenmethode™. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Meer informatie is te vinden op www.bitesenbusiness.nl en lees meer over onze opzet en hoe je kan inschrijven bij de locatie VeluwseVallei. Uw gastvrouwen van de Bites&Business locatie VeluwseVallei zijn Myra Steens en Rouke Bloemsma.

Inschrijven voor de Netwerkdiners kan via de website. Lees daar ook meer over de kosten van het diner. We zijn ook te vinden op Facebook Veluwse Vallei