• Impressie van de Tropical Party op BmdB de Akker

    278 Design

BmdB de Akker sluit schooljaar af met Tropical Party.

19-07-2019, 12:07 | Lezersnieuws | Oudercommissie

Voor de 2e keer heeft de Oudercommissie van BmdB de Akker een pleinfeest georganiseerd ter afsluiting van het schooljaar. Dit jaar was het thema Tropical Party. Afgelopen woensdag 17 juli was het zover om 15.00 uur gingen de hekken open en barstte het feest los.

Feest voor jong & oud!
Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa, oma er was aan iedereen gedacht! Je kon je uitleven op de stormbaan, oudhollandse spelletjes spelen, een mooie veer in je haar laten vlechten of je haar een toffe kleur geven. Er was een heuse photobooth waar je, je kon laten fotograferen in een tropische setting, geheel passend bij het feest. Veel animo was er ook voor het Rad van Fortuin waar basisschool directeur Dick Klaassen als een volwaardig showmaster aan het rad draaide.
Aan de inwendige mens was ook gedacht. Er waren diverse koude en warme versnaperingen te verkrijgen.

Bedankt!
De Oudercommissie wil als eerste al haar sponsors bedanken die in welke vorm dan ook bijgedragen hebben aan het succes van de Tropical Party. Verder ook de hulp voor, tijdens en na het evenement van diverse ouders, meesters & juffen en natuurlijk alle bezoekers. Met elkaar hebben we er een super gezellige middag van gemaakt ter afsluiting van schooljaar 2018/2019.