• 5 jarig jubileum Buurtzorg in Stroud

    Eigen foto

Buurtzorg putten bestaat 5 jaar en wie jarig is trakteert

19-04-2018, 08:04 | Lezersnieuws |

Zo was het donderdag 12 april jl een gezellige drukte in stroud in Putten, de cliënten met partner, mantelzorger of familielid werden getrakteerd op koffie met gebak en een drankje. Ondertussen kon er een praatje gemaakt worden of geluisterd naar de prachtige akoestische muziek van wijkverpleegkundige Rik van den Broek die werkzaam is in team putten zuid.

Buurtzorg is 15 april 2013 opgestart in Putten. In ruim anderhalf jaar tijd zijn ze flink gegroeid en bestond buurtzorg Putten uit een team van tien medewerkers. 26 januari 2015 zijn wij gesplitst in twee teams: Putten Noord en Putten Zuid. In totaal werken er inmiddels 25 enthousiaste, kundige en betrouwbare zorgverleners die met hun hart voor verpleging en verzorging thuiszorg bieden. Zo bieden ze hulp bij het douchen, kleden, wondzorg, zwachtelen, maar ook tijdelijke hulp na een operatie of terminale zorg.

Buurtzorg Putten heeft haar kantoor in het nieuwe gezondheidscentrum Da Costa, bij de huisartsen, apotheek en andere disciplines waar ze op deze manier goed mee kunnen samenwerken. 

Heeft u ook verpleging of verzorging thuis nodig? Neem dan contact op met één van de Buurtzorg teams. Buurtzorg Putten noord: 06-23344348 Buurtzorg Putten zuid: 06-22019224