• Toiletgebouw Villa Guerrero El Seibo zomer 2015

  • Toiletgebouw Villa Guerrero El Seibo zomer 2015

Collecteweek Seibo Werkgroep in Putten

18-02-2016, 19:41 | Lezersnieuws | Seibo Werkgroep Putten

In de week van maandag 29 februari tot en met zaterdag 5 maart collecteert de Seibo Werkgroep in Putten voor het project in El Seibo, een stad in de Dominicaanse Republiek. Komende zomer hoopt opnieuw een delegatie van de Seibo Werkgroep een aantal toiletten te bouwen in de sloppenwijk Villa Guerrero van El Seibo.

De Seibo Werkgroep is sinds 2004 verbonden aan El Seibo en onderhoudt goede contacten met de lokale bewoners. In de beginjaren is een aantal bouwprojecten voltooid op een daarvoor bestemd terrein. De laatste jaren wordt prioriteit gegeven aan toiletvoorzieningen in de sloppenwijken.

Verschil maken

Voor het project in de Dominicaanse Republiek is geld nodig. U kunt uw steentje bijdragen door te geven aan de collectant. Om samen verschil te maken voor de mensen in de Dominicaanse Republiek. Wat voor ons vanzelfsprekend is, is dat voor hen allerminst: vele mensen in de sloppenwijken ontbreekt het zelfs aan een toiletvoorziening.

Collectant gemist?

Mensen die betrokken zijn bij de Seibo Werkgroep collecteren in de week van maandag 29 februari in de gemeente Putten. Mocht u de collectant niet aan de deur krijgen, dan kunt u ook een gift overmaken op rekeningnummer NL 59 ABNA 0519 4807 67 ten name van Seibo Werkgroep te Putten. Giften zijn aftrekbaar (ANBI-status).

Informatie

Meer informatie over de Seibo Werkgroep treft u aan op de website http://seibowerkgroep.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Johan Bos, telefoon 0341-750254 of per e-mail johan@seibowerkgroep.nl of Stoffel Bos, telefoon 0341-357011 of per e-mail stoffel@seibowerkgroep.nl.

Seibo Werkgroep Putten, http://seibowerkgroep.nl.