• Rozenboog 5 jaar

    Stichting De Rozelaar
  • Rozenboog 5 jaar

    Stichting De Rozelaar

Dagbesteding De Rozenboog bestaat 5 jaar

16-04-2019, 14:55 | Lezersnieuws | Stichting De Rozelaar -

Dagbestedingslocatie De Rozenboog van Stichting De Rozelaar bestaat dit jaar 5 jaar! Onlangs is dit gevierd met cliënten, familie, begeleiders en vrijwilligers. Henrianne (cliënt) verteld: We hebben s' morgens de cake versierd en opgegeten met koffie of thee erbij. Daarna hebben we alles klaar gemaakt voor de middag voor alle vrijwilligers en families! We hebben tussen de middag patat en frikadellen of kroketten gegeten, heerlijk!! We hebben een bedankje gegeven aan de vrijwilligers die 5 jaar in dienst zijn! Het was een geslaagde dag!!

De Rozenboog In woonzorgcentrum De Samaritaan in Putten hebben onze deelnemers een eigen ruimte. Naast onze dagbesteding, zijn er ouderenwoningen, verpleeghuisappartementen en een medisch centrum. Sinds januari 2014 biedt De Rozelaar in het gebouw passende dagbesteding. Er is ook een eigen groepsruimte voor deelnemers die behoefte hebben aan meer rust en veiligheid. Daar wordt licht arbeidsmatig werk verricht. Cliënten onderhouden ook de tuin.

Dagbesteding De Rozelaar biedt gevarieerde dagbesteding op verschillende locaties in Barneveld, Nijkerk en Putten. Hierbij staan de wensen en mogelijkheden van de cliënten centraal. De Rozelaar staat middenin de samenleving. Participatie en integratie zijn belangrijke uitgangspunten. Daarvoor wordt de samenwerking met andere organisaties en bedrijven veelvuldig opgezocht en aangegaan.

Stichting De Rozelaar Stichting De Rozelaar ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Barneveld. We geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften en mogelijkheden. Het aanbod van De Rozelaar is divers: een eigen plek om te wonen, gevarieerde en zinvolle dagbesteding, Ambulante Coaching, jobcoach, Lunchroom De Rozerie en Bakkerij Taart&Zoet.