• De Meeuwen D1

    De Meeuwen

De Meeuwen D1 ongeslagen naar Nederlands Kampioenschap

17-06-2019, 08:32 | Lezersnieuws | Sarien

Voor de tweede keer dit jaar heeft De Meeuwen D1 het voor elkaar gebokst om zich te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap. Het team wist op het veld alle wedstrijden te winnen en plaatst zich hierdoor voor het NK aanstaande zaterdag in Hardenberg.  

De Meeuwen D1 is een energiek team met lef. De spelers uit dit team gaan een beetje uitdaging niet uit de weg. Ze vormen een sterk team en weten elkaar na een jaar samen spelen erg goed te vinden. Ze spelen vol overgave en het fanatisme straalt van de spelers af! Iedere speler uit het team is van waarde. 

Liam gaat voorop in de strijd met de fanatieke (kleine) Lieke en ondeugende Silja aan zijn zij. Zij voeren oorlog en zorgen voor veel verrassingen in het veld.  Het is dan ook wel belangrijk om daar goede teamspelers naast te hebben. Dat zijn Hylke en Ties, zij zorgen dat de spirit erin blijft en zijn gevaarlijk op momenten dat je het niet verwacht (dus hou ze in de gaten…)! Daarnaast hebben we Stijn, Jeffrey en Sanne. Onze geheime wapens, de scherpschutters! Maar zonder onze lange, slimme dames Romy en Lieke zou het team niet compleet zijn. Met hun lengte, inzicht en hun scorend vermogen zijn ze onmisbaar in het team (maar dat zijn natuurlijk alle spelers). Zo’n team kan zo’n team natuurlijk niet zijn zonder de (te) enthousiaste coaches Edwin de Kruijf, Romy Bijsterbosch en Sarien Nieuwenweg. 

Kort samengevat: Het team heeft er zin in en gaat er volle bak tegenaan!