• Gaston van Hout van GastonPrint in de showroom aan de Patroonstraat in Nijkerk.

    GastonPrint

Gaston Print wil Veluwse ondernemers helpen om indruk te maken

01-03-2019, 14:39 | Lezersnieuws | Rick

PUTTEN - Bedrijven en organisaties helpen om de juiste indruk te maken. Dat is de missie van Nijkerker Gaston van Hout, die op 4 maart zijn nieuwe bedrijf Gaston Print opent.

Gaston Print is gevestigd aan de Patroonstraat 1 op bedrijventerrein Arkervaart-West in Nijkerk. Klanten kunnen per mail en telefoon of 24/7 online drukwerk, reclame- en promotiemateriaal, verpakkingen, relatiegeschenken, stickers en meer bestellen in de webshop van het nieuwe Nijkerkse bedrijf.

“Met Gaston Print bied ik het beste van twee werelden. De scherpe prijzen, het bestelgemak en de snelheid van internetleveranciers én het vakmanschap, advies en de persoonlijke benadering van de vertrouwde lokale grafisch specialist”, vertelt Gaston van Hout. “Die combinatie maakt mij uniek in deze regio.”

25 jaar ervaring

Van Hout is een bekende in de regio Nijkerk en Putten. In 1995 nam hij de drukkerij van zijn vader over, die hij later samen met zijn broer aanstuurde. In 2018 besloot de Nijkerkse ondernemer zijn eigen weg in te slaan. En nu is er dus Gaston Print, een nieuw hoofdstuk in zijn ondernemersbestaan.

“Ik heb lang nagedacht over wat ik wilde gaan doen, maar uiteindelijk is het grafisch vak te mooi om achter me te laten. Bovendien denk ik dat ik met dit nieuwe concept echt iets toevoeg in de regio. Kijk, een flyer of visitekaartje kunnen de meeste ondernemers prima zelf vanachter hun computer bestellen. Die lever ik snel en voordelig. Maar als het gaat om bijvoorbeeld de belettering van een pand of van auto’s is het wel zo fijn als je ergens om tafel kan voor inspiratie en dat er iemand met je meedenkt. Wij controleren ook bestanden op fouten, bewaken de huisstijl van klanten en regelen eventueel het aanbrengen van de belettering.”

Zakelijke Open Dag

Op 29 maart houdt Gaston Print een zakelijke Open Dag. Geïnteresseerde ondernemers kunnen tussen 16.00 en 19.00 langskomen om inspiratie op te doen en kennis te maken met de mogelijkheden die het nieuwe Nijkerkse bedrijf biedt. Aanmelden is gewenst. Dat kan via www.gastonprint.nl.