• Geef ook een stem voor geluk

    Coen Nap

Geef ook een stem voor geluk tijdens de verkiezingen

19-03-2018, 08:43 | Lezersnieuws | Japke-Nynke

Geef je stem voor geluk. Met deze oproep willen de initiatiefnemers van ‘Gelukkig ouder worden’ de kiezers a.s. woensdag laten nadenken over hoe de samenleving kan bijdrage om samen gelukkig ouder te worden. We worden immers allemaal ouder. Dit lijkt allemaal erg mooi en vaak is dat ook zo, maar wat nu als je elke dag alleen bent en het samenleven aan je voorbij gaat. Een stem voor geluk betekent gelukkig ouder worden voor iedereen. Of je nu jong bent of volop in het arbeidsproces zit of verblijft in een zorginstelling voor ouderen, we willen allemaal gelukkig ouder worden.

 

Door een stem aan geluk te geven draag je bij aan een samenleving waarin wordt teruggrepen naar de wortels van vroeger. Het samenleven was verbonden met elkaar door natuurlijke verbanden van generaties. Het van elkaar leren, genieten en plezier hebben geeft levensvreugde en -invulling voor iedereen. Samenleven doe je niet alleen- maar samen.

 

Het initiatief ‘Gelukkig ouder worden’ is genomineerd voor het Samen Sterker Fonds van Rabobank Randmeren. Als ze deze prijs winnen kan er een kookcafé worden gerealiseerd waarbij jong en oud met elkaar kunnen koken, eten, bewegen, maar vooral ontmoeten. Het initiatief kan u steunen door op de Facebook-pagina een dikke duim te geven: https://www.facebook.com/gelukkigouderworden/