• muziek battle tijdens Boom in Putten 2017

    Erik Rudolfs

Geen reden om niet naar Boom in' te gaan

25-06-2018, 10:12 | Lezersnieuws | tim

Dat Putten een bomendorp is, is wel bekend. Maar dat we dat elk jaar vieren met een festival weet nog niet iedereen, namelijk BOOM IN’ Putten. Dit jaar vindt alweer de derde editie plaats op vrijdagavond 13 juli op het weitje bij Schovenhorst met een muziekfestival (kaarten online) en op zaterdagmiddag 14 juli in het centrum van het dorp met een festijn vol activiteiten voor piep tot stok.

Vrijdag

Op vrijdag gaat het bladerdak eraf. Heerlijk loungen met je blote voeten in het gras of genieten bij een kampvuurtje van singer-songwriter Gerson Main en Stephanie Struik. Of ga je liever met de voeten van de vloer op de muziek van de SEAGULLS uit België of de opkomende band Cookhouse?

Dit alles op een plek omringd door de mooiste bomen en een heerlijk hapje en drankje van Brasserie Schovenhorst. Kaarten voor dit deel zijn te koop voor € 12,50 via www.boominputten.nl

Zaterdag

Op zaterdag 14 juli steken o.a. WCP, VVV en Cultuurkust de handen uit de mouwen voor een heerlijk familiefeest in het centrum. Kom kijken naar de voorstelling ‘Doortje Doezel’, timmer jouw eigen Rabootje, speel bij Kind Centrum Putten of geniet van verschillende straatacts en muziek. De activiteiten op de zaterdag zijn allemaal gratis en voor het hele gezin. Geen reden dus om thuis te blijven.

De kaartverkoop voor vrijdag is gestart. Tickets in voorverkoop: € 12,50

Online te bestellen via www.boominputten.nl of af te halen bij de VVV.

Tickets aan kassa: € 15,00

BOOM IN’ Putten

Vrijdag 13 juli

19.30 – 23.00 uur

Landgoed Schovenhorst

www.boominputten.nl

Op zaterdag 14 juli, van 13.00 – 17.00 uur, is er een gratis familieprogramma in het centrum van Putten. Zie voor uitgebreide informatie: www.boominputten.nl

BOOM IN’ Putten is een initiatief van VVV Putten en Cultuurkust i.s.m. WCP.