• kantoorruimte Van Kempen

    Scholten

Gemeente Belangen bezoekt Fouragebedrijf Van Kempen

09-12-2018, 22:39 | Lezersnieuws | Erik

Soms kom je bij een bedrijf in Putten waar je geen weet van hebt hoe groot en internationaal het is.

In het buitengebied van Putten bezochten wij zo Fouragebedrijf van Arjan Van Kempen.  Wij werden hartelijk ontvangen en kregen een bedrijfsrondleiding. 

De rondleiding werd gedaan door de gedreven ondernemer. De huisvesting en aankleding van het bedrijf ziet er keurig netjes verzorgt en onderhouden uit.

Ons is duidelijk dat deze ondernemer zijn bedrijf met veel passie runt. 

Van Kempen Fourage en Transport BV is al vanaf 1990 gespecialiseerd in bodemstrooisels en transport van bodemstrooisels. Bij bodemstrooisels gaat het onder andere om stro, hooi en houtstrooisels. De vrachtwagens van Van Kempen rijden hiervoor in zowel binnen- als buitenland. Veel wordt overigens ingekocht bij partners hier in de eigen streek. Natuurlijk hebben wij ook gesproken over wat wij als lokale politiek kunnen doen. Zijn antwoord was helder, stel geen onnodige regels en geef het ondernemerschap de ruimte.

En daar is Gemeente Belangen het volledig mee eens. Pak als politiek misstanden aan en stel regels als het nodig is om overlast of gevaarlijke situaties te voorkomen. Maar belemmer ondernemers niet onnodig, denk in oplossingen en heb vertrouwen in onze lokale ondernemers. En denk niet alleen in onmogelijkheden en risico’s. 

Het bezoek sloten we af met een gezellig en goed gesprek onder het genot van een bak koffie