• E-bike Proefrit Stella Fietsen

    Jaap Timmer

Gratis e-bike proefrit bij VVV Nunspeet

06-08-2018, 16:51 | Lezersnieuws |

Nunspeet – Op 7 augustus 2018 organiseert VVV Nunspeet de Veluwse Fietsdag. Dit is een jaarlijks terugkerende traditie waarbij er een prachtige fietsroute over de Veluwe wordt uitgestippeld. Onderweg kunnen deelnemers genieten van lekkernijen en muziek. Ook de Nunspeetse e-bike fabrikant Stella Fietsen is op deze dag aanwezig.

 

Stella Fietsen organiseert E-bike demonstraties

De e-bike, oftewel elektrische fiets, is in Nederland razend populair. Door de elektrische ondersteuning leg je op een e-bike makkelijker lange afstanden af. De omgeving verkennen op een e-bike is daardoor ideaal, je fietst comfortabel en kunt extra genieten van de omgeving!

 

Vraag jij je af hoe een e-bike precies werkt? Kom dan tijdens de Veluwse Fietsdag langs op het Stationsplein in Nunspeet. Hier worden e-bike demonstraties gegeven door de e-bike adviseurs van Stella Fietsen. Heb je vragen over de e-bike? De e-bike adviseurs helpen je graag en beantwoorden al jouw vragen.

 

Gratis proefrit

Zou je graag een e-bike in het echt ervaren? Dat kan! Maak op 7 augustus geheel vrijblijvend een proefrit op een Stella e-bike! De Stella e-bikes staan op het Stationsplein in Nunspeet voor je klaar om getest te worden.