• Rood-Wit'58 JO 9-1 Voorjaaskampioen 2017

  Johan van de Bunt
 • Rood-Wit'58 JO 9-1 Voorjaaskampioen 2017

  Johan van de Bunt
 • Rood-Wit'58 JO 17-1 kampioen 2017 2e klasse

  Johan van de Bunt
 • Rood-Wit'58 5e elftal kampioen 2017

  eigen foto

Groot Kampioensfeest bij Rood-Wit'58

09-05-2017, 12:30 | Lezersnieuws | Jeugdbestuur Rood-Wit'58

Zaterdag 6 mei j.l. was het weer groot feest bij voetbalvereniging Rood-Wit'58!

Vorige week was het al groot feest toen het vijfde elftal van Rood-Wit onder leiding van de 92 jarige toptrainer Bert van der Pan de kampioenstitel in de wacht wist te slepen. Dit feest werd zo uitbundig gevierd dat zelfs Voetbal International deze toptrainer met zijn team kwam interviewen!

Afgelopen zaterdag was het weer een dubbel kampioensfeest!

Het team Rood-Wit JO 9-1 won, onder leiding van trainer Herbert Grevengoed en leider Johan van de Bunt, de kampioenswedstrijd bij Zwart-Wit en werd weer ongeslagen kampioen!

Na het KAMPIOENSCHAP derde klasse in het najaar 2016 werd dit team nu ook KAMPIOEN in de tweede klasse voorjaar 2017! Een hele knappe prestatie!

"s Middags was het de beurt aan het team Rood-Wit JO-17-1.

Onder leiding van trainer Michel van de Kamp en leiders Henk van den Brink en Sander Bos wonnen deze toppers de kampioenswedstrijd tegen SDCP JO17-2 met maar liefst 16-0! Verdiend kampioen!

Alle kampioenen werden groots onthaald door alle Roodwitters. Er werden natuurlijk foto's gemaakt (met schaal) en er was voor iedere speler en trainer/coach een schitterend shirt met naam. Na een mooie rondtoer door Putten een geweldige ontvangst met ballonnen en vuurwerk bij Rood-Wit.

Er was drinken en patat plus snack en lovende woorden voor het hele team in een mooi versierde kantine.

Maar het mooiste vonden de kampioenen alle aandacht van iedereen die bij Rood-Wit aanwezig was (spelers, begeleiding van de A-selectie tot en met de jongste toppertjes, ouders, opa's en oma's, familie etc.)! Het feit dat iedereen de kampioenen kwam feliciteren door middel van een high five ,een "boks '' of een simpele groet. Het was echt een verenigingsfeest.

Hieraan zie je waarin een kleine vereniging zoals Rood-Wit'58 heel groot kan zijn!