Grote boeldag in Putten

12-05-2018, 16:31 | Lezersnieuws | elise

Op D.V. zaterdag 26 mei houdt de Hervormde Gemeente te Putten haar jaarlijkse boeldag. De boeldag is van 9.00 tot 15.00 op het Fontanusplein te Putten.

Er zijn ook dit jaar weer verschillende kramen waar u langs kunt lopen. Denk hierbij onder andere aan: huishoudelijke spullen, kleding, speelgoed, bloemstukken en antiek. In de grote tent kunt u op zoek naar een kast, tafel, bankstel, stoel, box of ander meubilair. Verder verkopen we verschillende soorten boeken voor kinderen en volwassenen. Ook dit jaar hebben we weer het Rad van Avontuur! Bij het rad kunt u mooie prijzen winnen. Op het terras van de Aker kunt u genieten van een kop koffie met gebak of een kopje soep. Of u koopt bij de kraam een zak vers gebakken oliebollen, Turkse pizza, broodje hamburger, broodje knakworst of een Scheveningse haring.

Aan de kinderen hebben we ook gedacht! Zij kunnen zich prima vermaken bij de verschillende spelletjes of ze kunnen zich laten schminken.

We hopen met de vele vrijwilligers u een leuke dag te bezorgen.

We zien u graag op zaterdag 26 mei tijdens de boeldag!

Voor meer informatie over de boeldag, boeldagcommissie en de verschillende locaties kijk op onze website www.hervormdputten.nl/ontmoeten/boeldag of op facebook www.facebook.com/boeldagputten