• De banners hangen, we zijn er klaar voor!

    PPR

Heel Nederland rent: Putten Power Run

27-04-2016, 15:40 | Lezersnieuws | Putten Power Run

Volgende week is het weer zover: op de vrijdag na Hemelvaart is het centrum van Putten klaar voor de start en finish van zo'n 500 deelnemers aan de Putten Power Run!

Met veel deelnemers uit Putten en directe omgeving: Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Harskamp, Uddel, Voorthuizen, staan er ook deelnemers uit o.a. Zwolle, Enschede, Houten, Haarlem, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, en zelfs uit België, op de lijst!

Voor de halve marathon zijn (op dit moment) 31 mannen en 5 vrouwen ingeschreven, voor de kwart marathon: 54 mannen en 21 vrouwen! De inschrijving voor alle afstanden 5km, jeugdrun, ½ en ¼ marathon en de bedrijvenrun staat open tot 6 mei 15.00 uur op www.inschrijven.nl (gereduceerd tarief) en ter plaatse tot een half uur voor de wedstrijd. Iedere 50e deelnemer ontvangt het inschrijfgeld retour.

Voor de bedrijvenrun kun je je met je collega's inschrijven tot uiterlijk 5 mei via info@puttenpowerrun.nl met vermelding van naam bedrijf en namen van de deelnemers. De beste drie lopers van het bedrijf tellen mee voor de wisselbeker, maar nog veel belangrijker: gezonde sportieve collega's!

De start voor alle deelnemers is 17.00 uur vanaf het Fontanusplein in Putten.

Lopen voor het goede doel: De Stichting Rusland Kinderhulp.

Deze week is het 30 jaar geleden dat de kernramp in Tsjernobyl plaatsvond en nog steeds hebben kinderen te kampen met de gevolgen daarvan. De SRK zet zich in voor deze groep en de PPR levert daaraan graag een bijdrage vanuit de opbrengst van de inschrijfgelden. Alle reden om mee te lopen!