• Ondertekening sponsorcontract door de voorzitter Gert Kiks en Patricia Bongers van Bruna

    Henriette Houtsma

Het was raak op de Laak

02-04-2018, 17:18 | Lezersnieuws | Patricia

Afgelopen zaterdag 31 maart werd het nieuwe tennisseizoen feestelijk geopend bij Tennisvereniging Het Laakhuisje aan de Laak in Putten. Niet alleen starten de landelijke voorjaarscompetities weer, vanaf dit jaar kunnen leden van het Laakhuisje een heus ballenkanon als tegenstander verwachten.

 

De opening werd zonnig gevierd. Op baan 5 van Het Laakhuisje hingen feestelijke ballonnen en naast het nieuwe tennisseizoen verwelkomt het Laakhuisje dit jaar een nieuw soort sponsor. Een sponsor die niet zomaar geld doneert, maar 1 die nadenkt over toegevoegde waarde voor de leden. Samen met de sponsorcommissie ontwikkelde Patricia Bongers van Bruna Putten een plan om leren en jezelf ontwikkelen centraal te stellen. Het ballenkanon en baan 5, die omgedoopt werd tot ‘Bruna trainingsbaan’, zijn daarvan het resultaat.

 

Het Laakhuisje heeft een actieve sponsorcommissie, met een focus op waarde voor haar sponsoren. “Dat is wat anders dan alleen ieder jaar je handje ophouden voor geld, zoals we dat gewoonlijk kennen.”, zegt voorzitter Ton de Haan van de commissie. Zo kwamen ze vorig jaar in gesprek met de Bruna. Het ballenkanon zet leren en het ontwikkelen van tennissers centraal. Bruna stelt leren en het ontwikkelen van volwassenen en kinderen centraal.  De grote gemene deler was geboren.

 

Om het sponsorconcept compleet te maken, werd baan 5 voor de komende 3 jaar omgedoopt tot de Bruna trainingsbaan, ook hier weer door het leren centraal te stellen. Samen bouwen het Laakhuisje en de Bruna de komende jaren hun sponsorschap uit.