• Diana Tjebbes en Almar Epema winnaars van het toernooi

    Paul Westerman

Hoogvliegers op tennistoernooi

04-09-2017, 09:00 | Lezersnieuws | Jan Grift

De wisselbeker van het Rotary bedrijventennistoernooi gaat dit jaar naar het team dat gesponsord werd door Legal&More en Tandzorg Centrum Ermelo. Diana Tjebbes en Almar Epema behaalden in de finale nipt de zege op het team Orange Talent vertegenwoordigd door Maurits Schraven en Niels Callenbach.

Het toernooi wordt al vijf jaar op het Laakhuisje te Putten op de eerste zaterdag van september gespeeld. Dit jaar deden er twaalf teams mee. Opvallend is dat ieder jaar het spelniveau hoger wordt. Tweeëntwintig sponsoren droegen financieel of anderszins bij. Hierdoor konden er mooie prijzenpakketten worden samengesteld. De aanwezige kinderen vermaakten zich op een springkussen en kregen een tennis clinic.

Het toernooi leverde het mooie bedrag op van € 3.000,-. Dit jaar gaat dit bedrag naar de Stichting Hoogvliegers. Deze Stichting laat zieke of gehandicapte kinderen een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Van het bedrag kunnen 30 Hoogvliegers de lucht in. De eerste groep gaat met ondersteuning van Rotary Club Harderwijk - Oud Groevenbeek op 23 september de lucht in.

Niet alleen het toernooi kende enkele hoogvliegers maar binnenkort lopen er in de regio ook hoogvliegers rond met een heus kinder-vliegbrevet!